Sound of music

The Sound of Music. Musikalen som attraherar fans i alla åldrar. Elisa Lindström är klar i rollen som Maria. Nyligen vann Elisa Sveriges största danstävling – Let´s Dance och blev hela svenska folkets favorit.

Elisa var ”Grammisvinnare två år i rad (2014, 2015)
2013 vann hon TV 4s Körslaget med sin kör 2010 vann Elisa Dansbandskampen i SVT med sitt dansband ”Elisa´s”

"Att få spela Maria i Sound of Music har varit en drömroll för mig som nu blir verklighet. Jag är glad och tacksam att Julius givit mig detta förtroende och jag ser verkligen fram emot att ge mig in i musikalens värld!"  Elisa Lindström

Sound of Music med musik av Richard Rodgers och text av Oscar Hammarstein II

Handlingen: Nunnan Maria blir skickad till kapten Georg von Trapp för att ta hand om hans sju barn. Barnen fattar så småningom tycke för henne, då hon för in sång, musik och glädje i huset, något som inte funnits sedan deras mamma dog flera år tidigare. Georg tycker inledningsvis inte om Marias påhitt, men blir gradvis mer och mer betagen i henne. Maria och Georg gifter sig med varandra, medan nazismen lurar bakom hörnet. De flyr och gömmer sig i Marias gamla kloster och får hjälp av nunnorna, som saboterar nazisternas bilar.

Dag 1 – Lördagen den 11 november 2017
Avresa från hemorten på morgonen och vi stannar för rast på Björkäng ca kl. 11:15. Vi kommer till vårt hotell Comfort Hotel Malmö ca kl. 14:30. Föreställningen börjar kl 19:00 och bussen tar oss fram och tillbaka till teatern som ligger 2,5 km från hotellet.

Dag 2 – Söndagen den 12 november 2017
Nästa morgon är det frukost på hotellet och utcheckning. Sedan har vi fri tid i Malmö innan vi startar hemresan vid kl. 14:00. Vi stannar för rast längs vägen innan vi är åter på hemorten.

Status:

Hotell

Comfort hotell Malmö

Comfort Hotel® Malmö är ett trendigt hotell med äkta rockkänsla - bara 150 meter från Malmö C. Här har du nära till Malmös nöjesliv, stranden, restauranger och shopping. Hotellet erbjuder restaurang, bar och stans coolaste gym. Välkommen till Malmös pärla!

Avgångar & priser

Avresa Avreseort Destination Lediga platser Från pris
11/11 Se alla Sound of music - Nöjesteatern Malmö 1 590:- Mer information