Skip to main content

Stettin

Mysresa med härligt SPA

Stettin är ett kul och lite annorlunda resmål som ligger i Polens nordvästra hörn inte långt från tyska gränsen. Här njuter vi av lata dagar på hotellets SPA eller varför inte en sväng på det stora köpcentrat Galaxy som ligger precis bakom hotellet. Här finner du ca 190 butiker som lockar med låga priser. Vill man röra på sig kan man flanera längs med strandpromenaden där det finns restauranger och barer. Under vår resa gör vi ett besök på ett ölbryggeri där vi äter middag och provar öl och på vårt hotell ligger det ett fint SPA med många bastusorter, isgrotta och bubbelpooler bland annat. Följ med oss på mys och SPA-resa i Polen! 

Inkluderat i resan
 • Bussresa,
 • Färjeresa,
 • 3 nätter i dubbelrum inkl frukost,
 • En middag,
 • Stadsrundtur,
 • Ett bryggeribesök inkl ölprovning och middag,
 • fri tillgång till Spa Baltica och hotellet Wellnessanläggning
 • Reseledarservice.
Våra resenärers betyg för resan
4,9 av 5
: 4 av 5 stjärnor
Baserat på 14 kundenkäter
 • Resan var alltigenom utmärkt med för mig en bra transfer till bussen och en mycket skicklig och serviceinriktad chaufför. Radisson Blue var ett väldigt gott val av hotell med fina rum och mycket goda frukostar. Ett plus till att vi fick middag den första kvällen. Bra planering av de två dagarna i Stettin med möjlighet till såväl en rundtur som egen tid. Ett stort tack för en fantastisk resa och jag önskar verkligen återkomma om det ges möjlighet,
  Resenär
 • Som alltid nöjd med RM men denna gång blev det allt ett extra plus! Allt från chaufför till det jättefina hotellet och upplägget med utflykter etc var toppen!! Verklig valuta för pengarna!!
  Resenär
 • Fantastisk researrangör!
  Resenär

Dagsprogram

 • Dag 1: Hemorten – Stettin (Szczecin)

  Efter sedvanlig paus utanför Varberg fortsätter vi till färjorna mellan Helsingborg - Helsingör och Gedser - Rostock. Via den polska gränsen är vi snart i Stettin där vårt hotell Radisson Blu Szczecin väntar med middag och sköna sängar. Ca 73 mil

 • Skönhetsbehandlingar

  Hotellet erbjuder skönhetsbehandlingar som man kan förboka mot en extra kostnad, dessa skall förbokas i förväg före ankomst. Läs mer på www.spabaltica.pl.

 • Dag 2: Stadsrundtur genom Stettin och ölprovning och middag

  Efter frukost finns möjlighet att följa med på en stadsrundtur som ingår i resans pris. Vi åker förbi flera kända byggnadsverk som katedraler, kyrkor och slott. Stadens arkitekt var Georges Haussmann, samme man som anlade Paris boulevarder. Efter stadsrundturen väntar staden och alla dess attraktioner på oss. Här kan man fortfarande göra fynd bland konsthantverk, antikviteter, smycken och mycket annat. Ca 1200 meter från vårt hotell ligger det stora köpcentrat "Galaxy". På eftermiddagen blir det gemensam ölprovning och middag på Stara Komenda Brewery.

  Stadsrundtur genom Stettin och ölprovning och middag
 • Dag 3: Shopping och SPA

  Idag kan vi roa oss i Stettin, flanera längs floden, shoppa på det stora köpcentrat eller varför inte lata dig i hotellets fina SPA.

  Shopping och SPA
 • Dag 4: Vi far hemåt igen!

  Efter frukost sätter vi oss tillrätta i vår bekväma buss och far hemåt. Vi åker samma vägar hem som ner. Åter i Göteborg ca 21:30. Ca 73 mil

Avreseorter och tider

Plats På- och avstigning Avresa Hemkomst Anslutningstillägg
Vänersborg Parallellgatan 14 02:45 21:40 0:-
Trollhättan Resecentrum HPL 14-15 03:00 21:20 0:-
Uddevalla Museet Kampenhof 03:30 20:50 0:-
Ljungskile Busstationen 03:50 20:30 0:-
Stenungsund HPL Munkeröd 04:05 20:10 0:-
Lidköping Resecentrum Hpl S 04:15 21:55 0:-
Kungälv ST1 Eriksdal 04:20 19:50 0:-
Skara Busstation 04:35 21:30 0:-
Vara Järnvägstation 04:55 21:10 0:-
Vårgårda Järnvägstation 05:15 20:50 0:-
Alingsås Göteborgsvägen 7 Pendelparkeringen 05:35 20:30 0:-
Göteborg Gamlestadens station Waterloogatan 06:30 19:30 0:-
Kungsbacka CirkleK - Kungsbacka syd 06:50 19:10 0:-
Varberg Motell Björkäng 08:15 17:50 0:-
Falkenberg På västra sidan av Stationen, Vändplatsen 08:30 17:30 0:-
Halmstad Arenan huvudingången 08:55 17:10 0:-
Helsingborg ForSea bussincheckning 09:40 16:20 0:-

Vi reseverar oss rätten att ändra tiderna. De avgångstider som upplyses på er bokningsbekräftelse gäller.

Karta

Tillval och tillägg

Utflykter och tillval

 • Inhägnad parkering i Vänersborg
  Inhägnad parkering i Vänersborg Här kan du parkera din bil under din resa. Parkeringen är inhägnad och låst under nätter och när det är obemannat på företagen som delar parkeringen. Parkering sker på egen risk.
  Pris: 140:-

Rumsval och övrigt

 • Dubbelrum 0:-
 • Enkelrum 795:-
 • Avbeställningsskydd 150:-
 • Platsbokning i bussen 100:-

Avgångar & priser

AvresaDestinationLediga platserFrån pris
9/11-2023 torsdagStettin - SPA 4 dagar
Webbpris - rabatt dras av i bokningen per person: 50:-
> 64 990:-Boka

Boende

Radisson Blu Hotel, Szczecin
Mycket bra hotell beläget i centrum av Stettin. Ett stort shoppingcenter med massor av butiker finns bakom hotellet. På hotellet finns restauranger, café och barer. Vidare finns Swimmingpool och fitne...

Mer information

Nedan kan du läsa de vanligaste frågorna vi får och svaren på dessa. Om du inte kan hitta svaret på din fråga, kontakta oss genom att skicka ett mail till info@resemakarn.nu eller ring till oss på 0521-69535.

 • Kan man boka plats i bussen?

  Man kan reservera plats i bussen. Reservationen gäller för hela resan från Göteborg. Om resan går norrut, gäller den från sista påstigningsplatsen. Priset för platsbokning framgår av bokningsmotorn. Vid fullbelagd buss tilldelar vi dig en sittplats vid avresan för att större sällskap skall få sitta tillsammans på resor 4 dagar eller längre. Det är viktigt att vi vid bokningstillfället blir informerade om att Ni reser tillsammans med andra. Vi har ofta väldigt små möjligheter att ändra din plats vid påstigning.

  Platsbokning är inte möjligt till Barnbussar, Kroatien och Spanien. Du kan däremot önska en plats till de resmålen.

 • Måste jag ha pass med mig?

  • För resor inom Norden behövs bara en legitimitation.
  • För resor utanför Norden men inom Europa måste du ha pass eller Nationellt id kort (utställt av polisen) med dig.
  • För resor utanför Europa och Schengen måste du ha pass med dig.

  Om du inte har pass med dig kan du avisas från resan och får själv bekosta hemtransport. Passet skall vara giltligt och oskadat. 

 • Kan man förbeställa på gränshandeln?

  När du åker till Rostock, Lübeck och till våra julmarknader (som går via Puttgarden eller Rostock) så kan du förbeställa hos våra gränshandlare. Då ligger dina varor klara när du kommer dit. Varorna skall vara klara för avhämtning enligt dagsprogrammet. Välj rätt gränshandel, vilken vi stannar på framgår av dagsprogrammet.

  När du reser till Kiel kan du inte förbeställa varor i dagsläget.

 • Kan jag köpa mera shoppingvikt?

  Nej, vi tillåter endast det som ingår i resans pris oavsett hur många som är med på resan. Inte heller särskilda händelser som bröllop eller jämna födelsedagar gör att man kan handla mera vikt än det som ingår i resans pris. Hur mycket du får handla framgår av vad som ingår i resans pris.

  Shoppingvikten är satt för att inte äventyra bussens lastförmåga och säkerheten. Om det är färre passagerare så anpassar vi bussen och utrusningen efter det antalet som är bokat.