Skip to main content

Stockholm tjejmilen

Pris från:
2 690:-
Dagar:3
Bussresa, 2 nätter på hotell med frukost.
Boka resa

Den 1 september 2018 är det dags för Tjejmilen – Sveriges största event bara för tjejer. För 35:e året i rad samlas tusen och åter tusen tjejer på Gärdet i Stockholm för att springa 10 kilometer. Och för att uppleva något riktigt mäktigt när hela Stockholm vibrerar av tjejkraft. Välkommen till en dag laddad med energi, glädje och tävlingsnerver.

Sök resa

Dagsprogram

Dag 1 Hemorten - Stockholm

Vi reser på morgonen från våra hemorter. I trakten av Mariestad och Arboga stannar vi för bensträckare respektive fikastopp och lunchstopp. Tidig eftermiddag kommer vi upp till Stockholm. Bussen går direkt ut till nummerlappshämtning. Incheckning på hotellet i Stockholm. Du väljer mellan Scandic Norra Bantorget och Scandic Park.

Dag 2 Stockholm - Tjejmilen

Efter frukost kör vi i god tid ut till startområdet för Tjejmilen. Efter väluträttat lopp går vår buss tillbaka till vårt hotell. Njut av kvällen!

Dag 3 Stockholm – Hemorten

Efter frukost på hotellet ges det tid till för shopping innan bussen vid 14:00 kör hemåt. Under vägen hem stannar vi i Örebrotrakten för fika/matpaus.

Allt detta ingår

  • Bussresa
  • 2 övernattningar på hotell med del i dubbelrum (enkelrumstillägg)
  • 2 frukostar
  • Transport till och från Tjejmilen och uthämtning av nummerlappar.

OBS! Anmälan och startavgift till Tjejmilen ingår ej. Anmäler dig gör du på www.tjejmilen.se

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
30/8Se allaStockholm weekend - Tjejmilen - Scandic Norra Bantorget> 62 690:-BokaMer information

Hotell

Scandic Norra Bantorget

Scandic Norra Bantorget

Passar bra för dig som vill bo centralt men ändå gillar lugn och ro. Du har Drottninggatan och Gamla Stan inom räckhåll och du tar dig enkelt till stadens övriga turistattraktioner och muséer. Vid Ser...
Scandic Park

Scandic Park

Scandic Park ligger precis vid Humlegården och Stureplan med butiker och barer ligger på 5 minuters promenadavstånd. Läs mer...