Storstadskryss med Oslo och Köpenhamn

En liten minisemester med två vackra huvudstäder och en härlig kryss med DFDS längs med vår svenska västkust. Kan det vara något för dig?

Dag 1 Hemorten - Oslo
Vi börjar vår resa i Göteborg och kör via Trollhättan, Vänersborg och Uddevalla till Tanum där vi stannar för hungriga magar. I Oslo får vi möjlighet att titta närmare på paradgatan Karl-Johan och centrala Oslo under ca tre timmar innan vi går ombord på vår fina kryssningsbåt som avgår 16:30. Ombord på Pearl eller Crown Seaways serveras vi en härlig buffé med mycket skaldjur tillsammans med ett glas vin/öl/vatten. Efteråt kan man njuta av båtens fina nöjesutbud med livemusik eller shoppen med alla dess erbjudanden.

Dag 2 Köpenhamn - Hemorten
På morgonen har vi kommit till Öresund som vi stilla kryssar genom medan vi njuter av vår stora frukostbuffé. I Köpenhamn lägger vår båt til vid 09:45l och bussen möter upp på kajen. Vi kör in till centrum och njuter av staden fram till lunchtid. Vid 13:45 sätter vi oss tillrätta i bussen och tar vi oss över sundet via Öresundsbron och hem mot våra respektive hemorter med stopp i Varberg för fika för de som önskar. Åter i Göteborg ca 18:00 och vidare norrut mot våra avstigningsorter.
 

Status:

Allt detta ingår

  • Bussresa
  • Kryssning Oslo - Köpenhamn
  • Del i 2 bäddshytt insides (enkelhyttstillägg 250,-)
  • Middagsbuffé inkl 1 dryck
  • Frukostbuffé

Hotell

Pearl & Crown Seaways

***
Fartygen CROWN SEAWAYS och PEARL SEAWAYS håller en hög standard och är fullt utrustade kryssningsfartyg. Den kunniga och engagerade personalen ombord på fartygen ser fram emot att hälsa dig välkommen på Oslobåten!De två fartyg som dagligen trafikerar linjen Köpenhman - Oslo T/R, ser i stort sett likadana ut, både utvändigt och invändigt. Restauranger, caféer, barer och nattklubbar har samma koncept på båda ...