Skip to main content

Storstadskryss - Oslo och Köpenhamn

Pris från:
1 390:-
Dagar:2
Bussresa, kryssning med del i 2 bäddshytt insides, frukost och middagsbuffé inkl 1 dryck.
Boka resa

En liten minisemester med två vackra huvudstäder och en härlig kryss med DFDS längs med vår svenska västkust. Kan det vara något för dig?

Dag 1 Hemorten - Oslo
Vi börjar vår resa i Göteborg och kör via Trollhättan, Vänersborg och Uddevalla till Tanum där vi stannar för hungriga magar. I Oslo får vi möjlighet att titta närmare på paradgatan Karl Johan och centrala Oslo under ca tre timmar innan vi går ombord på vår fina kryssningsbåt som avgår 16:30. Ombord på Pearl eller Crown Seaways serveras vi en härlig buffé med mycket skaldjur tillsammans med ett glas vin/öl/vatten. Efteråt kan man njuta av båtens fina nöjesutbud med livemusik eller shoppen med alla dess erbjudanden.

Dag 2 Köpenhamn - Hemorten
På morgonen har vi kommit till Öresund som vi stilla kryssar genom medan vi njuter av vår stora frukostbuffé. I Köpenhamn lägger vår båt till vid 09:45 och bussen möter upp på kajen. Vi kör in till centrum och njuter av staden fram till lunchtid. Vid 13:45 sätter vi oss tillrätta i bussen och tar vi oss över sundet via Öresundsbron och hem mot våra respektive hemorter med stopp i Varberg för fika för de som önskar. Åter i Göteborg ca 18:00 och vidare norrut mot våra avstigningsorter.
 

Sök resa

Allt detta ingår

  • Bussresa
  • Kryssning Oslo - Köpenhamn
  • Del i 2 bäddshytt insides (enkelhyttstillägg 250,-)
  • Middagsbuffé inkl 1 dryck
  • Frukostbuffé

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
20/9Se allaStorstadskryss Oslo - Köpenhamn> 61 390:-BokaMer information

Hotell

Pearl & Crown Seaways

Pearl & Crown Seaways

Fartygen CROWN SEAWAYS och PEARL SEAWAYS håller en hög standard och är fullt utrustade kryssningsfartyg. Den kunniga och engagerade personalen ombord på fartygen ser fram emot att hälsa dig välkommen...