Skip to main content

Stulen kärlek - Lisebergsteatern

Välkommen till årets stora skrattkalas! Som dessutom bjuder på en återförening av Stefan&Krister - Krister Classon som manusförfattare och Stefan Gerhardsson på scen. 

Föreställningen handlar om Bosse (Mikael Riesebeck) en godhjärtad, naiv inbrottstjuv, som är ute efter en värdefull staty som det rika men spänningslösa paret Berit (Karin Bergquist) och Evald (Thomas Hedengran) är ägare till. Tjuven stöter på patrull när Jerker (Jojje Jönsson) överraskande dyker upp. Han är en engagerad och frågvis försäkringsman som är ditringd av Evald för värdering av statyn. Det komplicerar det hela förstås. Det gör heller inte saken bättre att det nyfikna, nyinflyttade pensionärsparet Adam och Eva Persson (Stefan Gerhardsson och Annika Andersson) ränner ut och in i huset i väntan på att deras möbler ska anlända och då skapas så klart maximala förväxlingar. 

Ny skrattfest väntas när makalöst kaos uppstår på scenen. Ni ser bland annat Jojje Jönsson, Mikael Riesebeck och Annika Andersson, veteraner från buskisscenen. Vad som helst kan som vanligt hända när det är dags för Stulen Kärlek att återvända till Göteborg och Lisebergsteatern..

Vi åker ner till Göteborg och kl. 17:30 äter vi en tvårättersmiddag på Golden days. Vid kl. 18:45 åker vi vidare till Lisebergsteatern där föreställningen börjar kl. 19:30. En kvart efter showens slut åker bussen hemåt.

Inkluderat i resan
Bussresa, tvårättersmiddag, parkettbiljett rad 9-11.

Avreseorter och tider

Plats På- och avstigning Avresa Hemkomst Anslutningstillägg
Vänersborg Parallellgatan 14 / ReseMakar´n 15:20 00:05 0:-
Vargön Fyrkanten 15:30 23:55 0:-
Trollhättan Resecentrum HPL F 15:45 23:45 0:-
Uddevalla Museet Kampenhof 16:15 23:15 0:-
Ljungskile Bussterminalen 16:35 22:55 0:-

Vi reseverar oss rätten att ändra tiderna. De avgångstider som upplyses på er bokningsbekräftelse gäller.

Avgångar & priser

AvresaDestinationLediga platserFrån pris
26/2-2022 lördagStulen Kärlek - Lisebergsteatern
Webbpris - rabatt dras av i bokningen per person: 25:-
> 61 175:-Boka