Skip to main content

Stulen kärlek - Lisebergsteatern

Pris från:
1 175:-
Dagar:1
Bussresa, tvårättersmiddag, parkettbiljett rad 9-11.
Boka resa

Välkommen till årets stora skrattkalas! Som dessutom bjuder på en återförening av Stefan&Krister - Krister Classon som manusförfattare och Stefan Gerhardsson på scen. 

Föreställningen handlar om Bosse (Mikael Riesebeck) en godhjärtad, naiv inbrottstjuv, som är ute efter en värdefull staty som det rika men spänningslösa paret Berit (Karin Bergquist) och Evald (Thomas Hedengran) är ägare till. Tjuven stöter på patrull när Jerker (Jojje Jönsson) överraskande dyker upp. Han är en engagerad och frågvis försäkringsman som är ditringd av Evald för värdering av statyn. Det komplicerar det hela förstås. Det gör heller inte saken bättre att det nyfikna, nyinflyttade pensionärsparet Adam och Eva Persson (Stefan Gerhardsson och Annika Andersson) ränner ut och in i huset i väntan på att deras möbler ska anlända och då skapas så klart maximala förväxlingar. 

Ny skrattfest väntas när makalöst kaos uppstår på scenen. Ni ser bland annat Jojje Jönsson, Mikael Riesebeck och Annika Andersson, veteraner från buskisscenen. Vad som helst kan som vanligt hända när det är dags för Stulen Kärlek att återvända till Göteborg och Lisebergsteatern..

Sök resa

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
6/2Se allaStulen Kärlek - Lisebergsteatern11 175:-BokaMer information