Skip to main content

Tallinn - nyårskryss

Status:
Ring för att boka

Boka en nyårskryssning för den bästa nyårsfesten! Du firar, vi sköter resten. Vi serveras en härlig buffé med extra lyx för den ultimata upplevelsen. Ombord dukas det upp med liveuppträdanden av showartister, kombinerat med god mat och skönt barhäng. 

Tallinn ger dig lysande möjligheter att njuta av livet. Besök guldkornet Gamla stan, Nordens bäst bevarade stadsdel. Tallinn är full av överraskningar och imponerar med utmärkta restauranger, historiska skatter och ett spännande nöjesliv. I staden möter du spår av gamla kulturer och esternas färgstarka historia. Här finns även det mesta för den shoppingsugne oavsett om du vill shoppa på stadens stora varuhus eller vill leta efter mer udda och spännande produkter i stadens mindre butiker och marknader.

Dag 1 Hemorten – Stockholm
Vi reser från våra hemorter på morgonen och stannar för kaffepaus och lunch innan vi tidigt på eftermiddagen kommer vi till vår vackra huvudstad. Vi checkar in och går ombord på vår kryssningsbåt som heter antingen Baltic Queen och Victoria I. Ombord kan vi njuta av bra restauranger, och trevlig shoppning. Här finns mycket nöjen på dansgolven och på fartygens scener.

Dag 2 Nyårsafton Tallin
Hela dagen till egna upptäckter i Tallin. Besök centrum och njut av dagen. Promenad till centrum tar ca 15 minuter. På kvällen avgår vår nyårsbåt till Stockholm igen. Ombord är det uppdukat för fest! I kväll ingår en stor buffé inkl dryck!

Dag 3 Nyårsdagen Stockholm – Hemorten
På morgonen efter den fina infarten till Stockholm går vi av båten och vår buss väntar på kajen, vi påbörjar hemresan. Vi stannar för hungriga magar på Brändåsen. Våra hemorter når vi under tidig kväll.

Sök resa