Taubespelen

Carola ersätter Sven-Bertil Taube.

Söndagens föreställning börjar klockan 15.00 och varar i 3,5 timme inklusive paus och är ett TaubeSpel i gammal god anda. Föreställning bygger på populära kända och mindre kända visor från framförallt västkusten. Här blandas duetter med solosång, instrumentalt med a capella och lite skrönor med en och annan sanning.
Artister är Carola, Ola Salo, Melissa Horn, Molly Sandén, Jasmine Sjöstedt (allsång), Hanna Boquist (allsång), Tobias Persson (konferencier), Peter Nordahl (dirigent) samt TaubeSpelens 20 man starka orkester.

Mitt i Bohuslän hittar du årets TaubeSpel. Här finner du den idyll som Evert Taube beskriver i “Jag kommer av ett brusand´ hav” och i “Inbjudan till Bohuslän”.

I årets TaubeSpel plockas det fram kända och populära visor men även pärlor som inte är lika vanliga. Vissa visor har fått ny överrock, andra låter mer välbekant. Dessutom kommer artisterna att framföra några av sina egna låtar varav en del i nya spännande arrangemang. Föreställningen inleds med allsång, innan du lotsas vidare med artisternas tolkningar och anekdoter. Här blandas gammalt med nytt, skrönor med sanningar och skratt med tårar.

Inne på området kommer utbudet av mat och dryck, liksom utställare och försäljare, ha mer eller mindre anknytning till visan, Taube eller Bohuslän. Här finns t.ex. bohuslänska specialiteter som äggost och skaldjursrätter. En nyhet är att det kommer att finnas mat från länder som Evert Taube berättar om i sina visor som t.ex. Argentina, Italien, Frankrike, Karibien.

Pris:
690:-
Dagar:1
Bussresa, biljett med bokad sittplats på sektion B, programblad
Transportsätt:Teaterresa
Boka resa

Avgångar & priser

Avresa Avreseort Destination Lediga platser Från pris
16/7 Se alla Taubespelen > 6 690:- BokaMer information