Skip to main content

Thank You for the Music- Göteborgs Konserthus

Status:
Ring för att boka

”Thank You For the Music” gästar Göteborgs konserthus. Det är hyllning till Björn & Benny och deras unika låtskatt från stjärnor som står dem nära. Publiken bjuds på det bästa från BAO, Chess, Kristina från Duvemåla, Mamma Mia och ännu fler hits. Det kommer att bli svårt att sitta still…


Med sig har Backman, Moraeus och Boding ett sjumannaband under ledning av Johan Granström. Även artisterna Jenny Redenkvist och Linda Holberg sluter upp för att hylla våra svenska musikikoner.
Det är två av landets mest folkkära kompositörer som tolkas av flera av landets mest folkkära artister. Denna föreställning rymmer mycket av det bästa Sverige har att erbjuda. Självklart får vi också höra en och annan historia och anekdot om personerna Björn & Benny och livet bakom kulisserna.


Vi kommer till Göteborg och Golden Days ca 17:15 och äter en tvårättersmiddag innan vi tar oss till Göteborgs konserthus där föreställningen börjar kl 19:30. Föreställningen pågår ca 2 timmar och 30 minuter inkl. paus och ca 22.15, en kvart efter showens slut, går bussen hem.

Sök resa