Thomas von Brömsen spelar Karl Gerhard - Stadsteatern

En fantasi om en revykung

Med musik, sång, dans och stor ensemble tar Karl Gerhard plats på Stora Scen. I rollen som den legendariske revykungen ser vi Tomas von Brömssen. Hans älskade vän Göthe spelas av Eric Ericson, som Zarah Leander ser vi Carina M Johansson.

Det är försommar 1940. Nazityskland har ockuperat Norge och Danmark och marscherar in i Frankrike. Karl Gerhard repeterar sin revy Gullregn i vilken han går till angrepp mot Sveriges regerings flata hållning gentemot nazismen och Tyskland. Kupletten Den ökända hästen från Troja blir en fråga för UD och regeringen.

Regissören Eva Bergman är tillbaka efter succéer som Driving Miles, Don Carlos, Pygmalion och Påklädaren. Sex musiker på scen, med Bo Stenholm och Bernt Andersson som kapellmästare.

Eva Bergman:
”Pjäsen är mer aktuell än någonsin. Det är ovanligt att få arbeta med en så underhållande föreställning som samtidigt gör motstånd mot mörkerkrafterna.”

Vi kommer till Göteborgs stadsteater och börjar med kaffe och landgång i Fooajébaren kl ca 17:45. Föreställningen börjar kl 19:00 och vi har biljetter på parkett rad 9-12. 15 minuter efter föreställningen går bussen hemåt.

Pris:
730:-
Dagar:1
Bussresa, parkettbiljett rad 9-12, kaffe och landgång.
Transportsätt:Dagsresa
Boka resa

Avgångar & priser

Avresa Avreseort Destination Lediga platser Från pris
15/11 Se alla Thomas von Brömsen spelar Karl Gerhard - Stadsteatern 1 730:- Ring för att bokaMer information