Skip to main content

Trädgårdsmässa i Türi

Pris från:
4 490:-
Dagar:4
Boka Nu! - rabatten dras av i bokningen. per person: 400:-
  • Bussresa,
  • Del i dubbelhytt insides,
  • Frukost,
  • Buffémiddag inklusive dryck på utresan,
  • Välkomstdrink,
  • Föreläsningar ombord inklusive kaffebuffé med smörgås,
  • Entré till trädgårdsmarknaden i Türi,
  • Övernattning med frukost på Tallink Spa hotell,
  • Inträde till Aqua Spa.
Boka resa

Följ med till Estland och den unika växtmarknaden i Türi. Här har du möjlighet att fynda favoriter och hitta flera nya sorter. Passa också på att besöka matmarknaden som bjuder på godbitar i form av mat och dryck från den estniska matkulturen. Ombord på Tallink-Siljas bekväma fartyg får du lyssna på spännande och lärorika föredrag av, trädgårdsmästare med återkommande inslag på TV4 Nyhetsmorgon, Lars Krantz, uppmärksammad för sin biodynamiska odling i Rosendals trädgård i Stockholm men sedan många år verksam på Wij Trädgårdar i Ockelbo. Samt Tony Johansson vinnare av SVT:s program Trädgårdskampen och mycket uppskattad rådgivare och föreläsare.

Sök resa

Dagsprogram

Dag 1 Hemorten – Stockholm
Avresa på morgonen från respektive hemort. Vi gör stopp längs vägen för hungriga magar. Väl framme i Stockholm går vi ombord på Silja Serenade/ Symphony ca kl. 15:00. Ombord är det välkomstträff och ni bjuds på en välkomstdrink och senare äter vi en buffémiddag inkl. dryck. Båten avreser kl. 16:45.

Dag 2 Tallinn - Trädgårdsmässan i Türi
Frukost på morgonen och kl. 10:00 (lokal tid) går vi iland. På kajen väntar vår buss som tar oss de 10 milen till Trädgårdsmässan i Türi. Här får vi gott om tid att njuta av den väldiga mässan. Det blir ett innehållsrik och inspirerande besök där du får chans att träffa och byta erfarenheter med andra trädgårdsintresserade och samtidigt uppleva en del av Estland.

Dag 3 Tallinn
Efter frukost kan du njuta av hotellets SPA innan du ger dig ut och ser den gamla trevliga staden Tallinn. Klockan 18:00 (lokal tid) avgår vårt fartyg mot Stockholm. Ombord hålls det föredrag och du kan roa dig i barer och nattklubbar ombord.

Dag 4 Stockholm – Hemorten
På morgonen äter vi frukost medan vi glider genom Stockholms vackra skärgård. Kl. 10:00 går vi av båten. Vi åker sedan tillbaka mot hemorterna och stannar längs vägen för rast och möjlighet till att köpa lunch. Hemma redan tidig kväll.

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
14/5Se allaTrädgårdsmässan i Türi
Boka Nu! - rabatten dras av i bokningen. per person: 400:-
> 64 490:-BokaMer information

Hotell

Tallink SPA Hotel

Bra hotell beläget i Tallinns centrum. På hotellet finns fint SPA.