Skip to main content

Trassel - Robert Gustafsson mfl

Status:
Ring för att boka

En förbjuden kärleksaffär mellan den hale försvarsministern Peter Rundqvist (MIKAEL TORNVING) och den förvirrade partisekreteraren Lena Stjernström (SUSSIE ERIKSSON) avbryts abrupt när de i förskräckelse hittar ett lik (OLA FORSSMED) på hotellrummet! I rädsla för att avslöja sitt skandalösa snedsprång ber de Peters vimsiga assistent Göran (ROBERT GUSTAFSSON) om hjälp. Det här blir startskottet för en farskarusell som snurrar snabbare och snabbare där Peter, Lena och Göran desperat försöker gömma liket och samtidigt avvärja en påstridig hotelldirektör, en girig kypare, en envis städerska, en kärlekstörstande sjuksköterska plus en svartsjuk make och en sviken maka. 

Den prisbelönta komediförfattaren RAY COONEY återbesöker hotellrummet från sin klassiska fars ”Hotelliggaren” och skapar ännu ett perfekt upplägg för en skrattfylld publiksuccé i högt tempo full av komiska karaktärer, invecklade förvecklingar och rafflande upplösningar. Det blir en trasslig skrattfest med några av Sveriges roligaste skådespelare tillsammans på Krusenstiernska teatern, under ledning av succéregissören EDWARD AF SILLÉN.

Dag 1 Hemorten - Kalmar
Vi reser från Trestadsområdet mot Kalmar. I Mullsjö stannar vi för fika för de som önskar. Sedan kör vi förbi Jönköping och i Målerås stannar vi för gemensam lunch som ingår i resans pris. Väl framme i Kalmar kör vi direkt till föreställningen av komedin Trassel. Efter föreställningen checkar vi in på vårt hotell. Någon kanske tar ett dopp i poolen eller blir det en bit mat på stan? Kvällen är din.

Dag 2 Kalmar - Öland - hemorten
Efter frukost kan de som vill hänga med på en utflykt till Öland. Vi stannar i Borgholm i 3 timmar så de som vill kan besöka Solliden. Vill man kan man stanna kvar och upptäcka mer av Kalmar. Under eftermiddagen rullar vi hemåt mot Trestad. I Mullsjö gör vi ett stopp för hungriga magar.

Sök resa

Hotell

First Hotel Witt

First Hotel Witt

First Hotel Witt i Kalmar ligger centralt i händelsernas centrum i den gamla renässansstaden, precis vid domkyrkan och Stortorget. Det här klassiska hotellet har anor från 1600-talet då Kalmar var en...