Skip to main content

Uggla, Miss Li & Petter på Dalhalla

Status:
Ring för att boka

Varken Magnus Uggla, Miss Li eller Petter behöver någon närmare presentation. Tillsammans har de sålt miljontals skivor, uppnått hundratals miljoner streams och varit flitigt turnerande artister under en herrans massa år. Under förra sommaren lärde de känna varandra riktigt ordentligt i och med TV-succén ”Så mycket bättres jubileumssäsong”, då trion stod värdar för varje program. Nu är det klart att de åker ut på en sommarturné tillsammans och kommer i Dalhalla den 25 juli. 

I höstas firade Så mycket bättre 10 år genom att bjuda tillbaka välkända artister från tidigare säsonger, och med Petter, Miss Li och Magnus Uggla i spetsen blev det såklart ännu en succé. I sommar sluter trion upp igen och besöker vackra Dalhalla.

Dag 1 Hemorten - Dalhalla
Vi stannar för rast på uppresan och kommer till Borlänge ca 14:00 och checkar in Quality Hotel Galaxen som ligger centralt i Borlänge. Strax efter 15:00 åker vi mot Dalhalla och på vägen stannar vi vid Moskogen och äter en middagsbuffé med en varmrätt, några olika sallader, smör, bröd & dryck samt kaffe och kaka. Vid ca 18:00 är vi på plats vid Dalhalla och föreställningen börjar 19:00. Efter föreställningen åker vi tillbaka till hotellet.

Dag 2 Dalhalla - Hemorten
Vi äter frukost på hotellet och 11:00 startar hemresan. Vi stannar längs vägen för rast och lunch på egen hand innan vi är åter vid hemorten på eftermiddagen/kvällen.

Sök resa