Skip to main content

Magnus Uggla på Rondo

Status:
Ring för att boka

Efter 90 slutsålda föreställningar på Göta Lejon i Stockholm är det nu klart att Magnus Uggla tar den hyllade showen till Rondo på Liseberg!


Magnus Uggla har levererat hits under 40 år, sålt 23xPlatina och haft många listettor. Trots detta har hans tidigare shower alltid baserats på ny musik, ”ingen gammal skåpmat”, för att citera Uggla själv. Hösten 2018 blev det äntligen ändring på det! På publikens begäran gjorde Uggla något han aldrig gjort förut – en hitshow, en hitkavalkad av sällan skådat slag. Alltså inget nyskrivet skit. Varning på stan nu mår kung i baren illa igen hade premiär på Göta Lejon i Stockholm den 11 oktober förra året och fortsätter spela till och med den 13 april. Hyllningarna har fullkomligt haglat över showen och det har stått utsålt på luckan nästan varje kväll!

Vi är på plats på Rondo kl 15:30 och äter en tvårättersmiddag (förrätt och varmrätt) och vi sittar kvar vid borden och ser showen som börjar kl 17:30. Hemresan startar en kvart efter showens slut. Garderobsavgiften ingår.

Magnus om showen:
”Full fart framåt har alltid varit mitt rättesnöre. Tre krogshower har jag avverkat, den första 98, den andra 2005 och den senaste 2012. Mitt enda krav när jag skrivit på en föreställning har varit att den enbart skall innehålla nytt material, ingen gammal skåpmat. Publikens krav har varit det motsatta men benhård i min uppfattning har jag aldrig fallit till föga. Aldrig.
Förrän nu.
Till min nya show lägger jag mig platt. Publiken skall få vad publiken vill ha, och det med råge. Bara gamla låtar.
Det är dags att blicka bakåt och få svar på spörsmålen. Hur gick det egentligen för Disco-Kaj, för Jerry eller för de hotta brudarna från Djursholm? Eller för Trubaduren Mats och Jonny Balle?
Men kanske kan vi också få svar på frågan som hela svenska folket klurat på i årtionden. Vart tog den kaskadkräkandes sångfågeln vägen? Göteborg, hösten 2019 vet vi.
Varning på Stan för nu mår Kung i Baren illa igen.”
– Magnus Uggla


Producent: Live Nation
Manus och regi: Rikard Bergqvist
Rondo - på Liseberg har sedan starten 1997 etablerat sig som Sveriges bästa showkrog. Glitter, glamour, god mat, utmärkt service och fantastiska artister ger dig en härlig och minnesvärd kväll i stjärnglansens tecken.

Sök resa