Skip to main content

ULLARED från Trestad + Ljungskile, Steungsund & Lilla Edet

Status:
Ring för att boka

Åk med oss till Ullared - få 200:- att handla för!

Just nu har vi ett fantastiskt erbjudande till dig som bokar en shoppingresa med oss till Gekås Ullared. Under perioden 20 mars-30 april bjuder vi alla resenärer på ett presentkort värt 200 kr att handla för i varuhuset. Resan kostar 175:- om du bokar på nätet, du får 200:- att handla för. DVS du får i princip betalt 25:- för att resa! Först till kvarn, läs mer och boka här:

Bussen åker från Trestad på morgonen och är i Ullared vid ca 10:00. Du kan lägga av dig fynd klockan 13:00--13:30 i bussen och efter att vi lastat bussen med gula påsar åker vi hem klockan 16:00.

Avreseplatser och tider när vi kör via E6:
Vänersborg ReseMakar´n Parallellgatan 14 kl 07:00
Trollhättan resecentrum kl 07:15
Uddevalla Kampenhof kl 07:45
Ljungskile Bussterminalen kl 08:05
Stenungsund HPL Munkeröd kl 08:15

Avreseplatser och tider när vi kör via E45:
Uddevalla Kampenhof kl 07:00
Vänersborg ReseMakar´n Parallellgatan 14 kl 07:30
Trollhättan resecentrum kl 07:45
Lilla Edet Växthuset Pendelparkeringen 08:05

OBS! VID AVRESA TITTA ALLTID PÅ DITT RESEBEVIS FÖR AVRESETID. IBLAND ÄNDRAR VI DEN PÅ ENSTAKA TURER!!!

DU FÅR 25:- I RABATT OM DU BOKAR HÄR PÅ HEMSIDAN! RABATTEN DRAS AV I BOKNINGEN.

Angående coronaviruset
Med anledning av spridningen av Coronaviruset (Covid 19) följer Gekås Ullared noga händelseutvecklingen och agerar i linje med UD:s och Folkhälsomyndighetens riktlinjer. 
I dagsläget finns ett förbud mot offentliga sammankomster för mer än 500 personer. Detta förbud gäller inte gallerior, handelsplatser och butiker. Varuhuset är därför öppet som vanligt och ordinarie öppettider gäller.

På grund av det rådande läget har GEKÅS färre besökare än vanligt och det finns ingen risk för trängsel. Varuhuset är välfyllt och de får löpande leveranser som vi fyller på med i varuhuset.

För att minska smittspridningen uppmanar vi alla att följa de riktlinjer kring bland annat resande, hälsa och hygien som myndigheterna utfärdar.

Sök resa