Skip to main content

Riga - weekendkryss

Pris från:
1 490:-
Dagar:3
 • Bussresa,
 • Färjeresa Stockholm - Riga tur och retur,
 • 2 övernattningar med del i dubbelhytt inkl frukost,
Boka resa

Riga är en charmig och pittoresk stad som osar romantik. Lettlands huvudstad lockar fler och fler besökare från hela Europa och varför är inte svårt att förstå. Staden är vacker och välvårdad med Gamla stan som världsarv. Här möter vi en labyrint av gränder, torg och låga hus. Strosa runt bland butiker och mysiga caféer. Riga stoltserar också med de mest omfattande jugendkvarteren i Europa med boulevarder och lekfulla fasader. Vi kryssar bekvämt hit med TallinkSiljas MS Isabelle eller MS Romantika.

 

 

Sök resa

Dagsprogram

 • Dag 1: Hemorten – Stockholm

  Vi reser från våra hemorter på morgonen och stannar för kaffepaus och lunch innan vi tidigt på eftermiddagen kommer till vår vackra huvudstad. Vi checkar in och går ombord på vår kryssningsbåt som heter MS Isabelle/ MS Romantika. Ombord kan vi njuta av bra restauranger, och trevlig shoppning. Här finns nöjen på dansgolven och på fartygens scener.

 • Dag 2: Vackra Riga

  Hela dagen till egna upptäckter i Riga. Besök centrum och njut av dagen. Centrum ligger ca 2 km från terminalen, taxi finns i närhetern av terminalen.

  Vackra Riga
 • Dag 3: Stockholm – Hemorten

  På morgonen efter den fina infarten till Stockholm går vi av båten och vår buss väntar på kajen, vi påbörjar hemresan. Vi stannar för hungriga magar på Brändåsen. Våra hemorter når vi under tidig kväll.

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
18/12Se allaRiga - weekendkryss
Webbpris - rabatt dras av i bokningen per person: 50:-
51 490:-BokaMer information

Hotell

TallinkSilja Riga

TallinkSilja Riga

Boka en långkryssning till Riga. På fartygen Isabelle och Romantika kan du äta gott, shoppa till förmånliga havspriser och se fram emot underhållning i form av trubadurer och shower varje kväll. Med e...