Skip to main content

Wernigerode med Hannover 4 dagar

Pris från:
3 990:-
Dagar:4
  • Bussresa,
  • 3 nätter på hotell,
  • Frukost,
  • Middag,
  • Reseledarservice,
  • Max bagagevikt 50 kg.
Boka resa

Följ med till två pärlor - pittoreska Wernigerode och moderna Hannover. På denna julmarknadstur besöker vi båda. Storstaden Hannover erbjuder enorm shopping medans vackra Wernigerode charmar besökaren med alla korsvirkeshus.

Sök resa

Dagsprogram

Dag 1 Hemorten - Hannover
Avresa från hemorten enligt din bokningsbekräftelse. Fikastopp på motell Björkäng, därefter fortsatt resa till Helsingborg och färjan mot Helsingör. Bussen tar oss sedan till färjan mellan Rödby och Puttgarden. Väl iland stannar vi på Fleggaard där vi kan handla till bra priser. Vi fortsätter mot vårt resmål och checkar in på vårt hotell där även middagen serveras.

Dag 2 Julmarknadsdag i Wernigerode Harz
Efter frukost (ca 09:00) sätter sig, de som vill, i vår buss och far den korta vägen till vackra staden Wernigerode. Här gör vi en rundtur med vår reseledare innan vi tittar på den trevliga julmarknaden. Kanske någon dricker en glühwein och äter en god korv i någon av alla de försäljningstånd som omringas av stadens vackra bebyggelse? Framåt sen eftermiddag (ca 17:00) far vi åter mot vårt hotell. På kvällen serveras middag på hotellet.

Dag 3 Julmarknadsdag i Hannover
Vi tar vår buss efter frukost och far den korta biten in till den trevliga storstaden Hannover. Även idag kan de som vill följa med vår reseledare på en stadsrundtur. Efteråt shoppar vi loss och njuter av julmarknaden. På kvällen är vi åter på vårt hotell där middag serveras.

Dag 4 Avresa till Hemorten
Efter frukost åker vi från hotellet till färjan som tar oss till Danmark, efter ytterligare 20 snabba mil når vi Helsingör och färjan hem till Sverige. Paus i Björkäng utanför Varberg på vägen hem. Vi kommer till Göteborg ca 19:30 där alla julmarknadsbussar strålar samman för vidare anslutningar till respektive hemort.

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
3/12Se allaHannover och Wernigerodes julmarknad
Webbpris - rabatt dras av i bokningen per person: 50:-
> 63 990:-BokaMer information

Hotell

H+ Hotel Hannover

H+ Hotel Hannover

Bra hotell beläget i utkanten av Hannover.