Skip to main content

Whiskeymässa i Rostock

Status:
Ring för att boka

Följ med oss på Whiskeymässa i Rostock. Calles samlar tillverkare och leverantörer på mässa och vi är inbjudna! Häng med och provsmaka whiskey, handla till förmånliga priser och lär dig mer om denna ädla dryck. I samband med mässan kan du givetvis handla i Calles shop. 

 

Sök resa

Dagsprogram Whiskeymässan i Rostock 2 dagar

Dag 1 Hemorten - Rostock
Avresa från hemorten med fikastopp utanför Varberg. I Helsingborg tar vi färjan till Helsingör och fortsätter sedan med färja via Gedser - Rostock. Ca 15:45 når vi Rostock. Bussen kör till Calles som håller sin Whiskeymässa. "Calles World of Whisky and spirits". 11 leverantörer är på plats och bjuder på smakprover från stora delar av sortimentet. Vi shoppar i ca 2 timmar innan vi åker till hotellet och checkar in. Affärerna på gågatan har öppet till 20:00 på fredagar så tid finns att kolla även här efter fynd! Längs med gågatan, på och runt hotellet finns flera bra restauranger, roa er och ät gott! Ca 48 mil. 

Dag 2 Rostock - Hemorten
Sovmorgon och stor frukostbuffé. Strax efter 10 återvänder vi till färjan mot Danmark. Färjan från Rostock avgår 11:15 och bussen är åter i Göteborg ca 20.00. Ca 48 mil

Dagsprogram Rostock Whiskeymässan 3 dagar

Dag 1 Hemorten - Rostock
Avresa från hemorten till Motell Björkäng där vi gör ett fikastopp. Sedan reser vi vidare till Helsingborg där färjan tar oss till Helsingör. Härifrån har vi inte mer än 20 mil kvar till färjan till Tyskland. Vi kommer till Rostock ca 15:30 och vi fortsätter vi till vårt hotell, där vi checkar in för två nätter. Ca 48 mil.

Dag 2 Rostock
Efter frukostbuffén kör bussen oss till Calles som håller sin Whiskeymässa. "Calles World of Whisky and Spirits". Ca 10 leverantörer är på plats och bjuder på smakprover från stora delar av sortimentet. Vi kommer dit ca 10:00 och shoppar i 2 timmar innan vi åker till åker vi till Hansecenter. Ett köpcenter med olika slags affärer. Här stananr vi en timme. Eftermiddagen fri. För de som vill kan man enkelt ta sig ut till Warnemünde, biljetten ingår i resans pris, du får den i receptionen på hotellet. Här ute i Rostocks hamnstad kan du njuta av den långa sandstranden, en bit mat och kanske en god öl.

Dag 3 Rostock - Hemorten
Efter frukost lämnar vi Tyskland för denna gången. Vi åker samma väg som på nerresan. Ca 48 mil.