Skip to main content

Whiskeymässa i Burg via Kiel

Pris från:
1 690:-
Dagar:3
  • Bussresa,
  • Färjeresa med del i vald hytt inkl frukost ToR,
  • 5 Provsmakningspolletter på Whiskeymässan i Burg,
  • Shoppingvikt 100 kg.
Boka resa

Följ med oss på Whiskeymässa i Burg. Calles samlar tillverkare och leverantörer på mässa och vi är inbjudna! Häng med och provsmaka whiskey, handla till förmånliga priser och lär dig mer om denna ädla dryck. I samband med mässan kan du givetvis handla i Calles shop. Vi reser med Stena Line Göteborg - Kiel ToR. På denna resan utgår shoppingen på Citti-markt då vi istället handlar på Calles i Burg.

 

Sök resa

Dagsprogram Whiskeymässa i Burg

Dag 1 Hemorten - Kiel
Bussen hämtar upp på respektive hemort och kör till Göteborg. Vi checkar in på båten och lämnar kajen 18.45. Vi åker med en av världens största färjor – Stena Germanica eller Stena Scandinavica. Njut av god mat och en shoppingrunda i butiken eller koppla av i Riva Bar i C-View lounge. Därefter väntar en god natts sömn i sköna DUX-sängar i den komfortabla hytten.

Dag 2 Kiel
Färjan anländer Kiel 09.15 och vår buss kör oss till den lilla shoppingorten Burg på Fehmarn. Här håller Calles en stor Whiskeymässa där producneter och leverantörer visar sina produkter och också säljer dem till bra priser. I resans pris ingår 5 provmakningspolletter som man använder på mässan om man vill provsmaka någon sort. Gler polletter finns att köpa på mässan. Efter att vi varit på mässan och tagit del av alla fina eerbjudanden i butiken vänder vi åter mot Kiel där man kan få en liten stund på gågatan. Kl.17.45 avgår fartyget från Kiel för ytterligare en kväll ombord. 

Dag 3 Kiel - hemorten
Färjan närmar sig Göteborgs hamninlopp medans vi njuter av frukostbuffén. Kl 09.15 ligger vi åter i hamn. Bussen kör oss till våra hemorter.

OBS! På resan görs inget stopp för shopping på Citti i Kiel.

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
17/4Se allaSpecialavgång Whiskeymässan i Burg via Kiel
Webrabatt 50:- dras av från priset i bokningen
> 61 690:-BokaMer information