Skip to main content

Whiskeymässa i Burg / Rostock

Pris från:
1 340:-
Dagar:2
  • Bussresa,
  • Färjeresor,
  • Vägavgifter,
  • 1 övernattning med del i dubbelrum,
  • 1 frukostbuffé,
  • entré och 5 poletter till Whiskeymässan
  • 100 kg bagagevikt.
Boka resa

Följ med oss på Whiskeymässa i Burg eller Rostock. Calles samlar tillverkare och leverantörer på mässa och vi är inbjudna! Häng med och provsmaka whiskey, handla till förmånliga priser och lär dig mer om denna ädla dryck. I samband med mässan kan du givetvis handla i Calles shop. 

 

Sök resa

Dagsprogram Whiskeymässa i Burg

Dag 1 Hemorten - Kiel
Bussen hämtar upp på respektive hemort och kör till Göteborg. Vi checkar in på båten och lämnar kajen 18.45. Vi åker med en av världens största färjor – Stena Germanica eller Stena Scandinavica. Njut av god mat och en shoppingrunda i butiken eller koppla av i Riva Bar i C-View lounge. Därefter väntar en god natts sömn i sköna DUX-sängar i den komfortabla hytten.

Dag 2 Kiel
Färjan anländer Kiel 09.15 och vår buss kör oss till den lilla shoppingorten Burg på Fehmarn. Här håller Calles en stor Whiskeymässa där producneter och leverantörer visar sina produkter och också säljer dem till bra priser. I resans pris ingår 5 provmakningspolletter som man använder på mässan om man vill provsmaka någon sort. Gler polletter finns att köpa på mässan. Efter att vi varit på mässan och tagit del av alla fina eerbjudanden i butiken vänder vi åter mot Kiel där man kan få en liten stund på gågatan. Kl.17.45 avgår fartyget från Kiel för ytterligare en kväll ombord. 

Dag 3 Kiel - hemorten
Färjan närmar sig Göteborgs hamninlopp medans vi njuter av frukostbuffén. Kl 09.15 ligger vi åter i hamn. Bussen kör oss till våra hemorter.

OBS! På resan görs inget stopp för shopping på Citti i Kiel.

Dagsprogram Whiskeymässan i Rostock 2 dagar

Dag 1 Hemorten - Rostock
Avresa från hemorten med fikastopp utanför Varberg. I Helsingborg tar vi färjan till Helsingör och fortsätter sedan med färja via Gedser - Rostock. Ca 15:45 når vi Rostock. Bussen kör till Calles som håller sin Whiskeymässa. "Calles World of Whisky and spirits". Leverantörer är på plats och bjuder på smakprover från stora delar av sortimentet. Man får 5 poletter/person därutöver kan poletter köpas till på plats för 2 Euro/styck. Vi shoppar i ca 2 timmar innan vi åker till hotellet och checkar in. Affärerna på gågatan har öppet till 20:00 på fredagar så tid finns att kolla även här efter fynd! Längs med gågatan, på och runt hotellet finns flera bra restauranger, roa er och ät gott! Ca 48 mil. 

Dag 2 Rostock - Hemorten
Sovmorgon och stor frukostbuffé. Strax efter 10 återvänder vi till färjan mot Danmark. Färjan från Rostock avgår 11:15 och bussen är åter i Göteborg ca 20.00. Ca 48 mil

Dagsprogram Rostock Whiskeymässan 3 dagar

Dag 1 Hemorten - Rostock
Avresa från hemorten till Motell Björkäng där vi gör ett fikastopp. Sedan reser vi vidare till Helsingborg där färjan tar oss till Helsingör. Härifrån har vi inte mer än 20 mil kvar till färjan till Tyskland. Vi kommer till Rostock ca 15:30 och vi fortsätter vi till vårt hotell, där vi checkar in för två nätter. Ca 48 mil.

Dag 2 Rostock
Efter frukostbuffén kör bussen oss till Calles som håller sin Whiskeymässa. "Calles World of Whisky and Spirits". Leverantörer är på plats och bjuder på smakprover från stora delar av sortimentet. Man får 5 poletter/person därutöver kan poletter köpas till på plats för 2 Euro/styck. Vi kommer dit ca 10:00 och shoppar i 2 timmar innan vi åker till åker vi till Hansecenter. Ett köpcenter med olika slags affärer. Här stananr vi en timme. Eftermiddagen fri. För de som vill kan man enkelt ta sig ut till Warnemünde, biljetten ingår i resans pris, du får den i receptionen på hotellet. Här ute i Rostocks hamnstad kan du njuta av den långa sandstranden, en bit mat och kanske en god öl.

Dag 3 Rostock - Hemorten
Efter frukost lämnar vi Tyskland för denna gången. Vi åker samma väg som på nerresan. Ca 48 mil.

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
24/9Se allaSpecialavgång Whiskeymässan i Burg via Kiel
Webbpris - rabatt dras av i bokningen per person per person: 50:-
> 61 740:-BokaMer information
23/10Se allaRostock Whiskeymässan 2 dagar - IntercityHotel
Webbpris - rabatt dras av i bokningen per vuxen: 50:-
> 61 340:-BokaMer information
23/10Se allaRostock Whiskeymässa 3 dagar - IntercityHotel
Webbpris - rabatt dras av i bokningen per person: 50:-
> 62 540:-BokaMer information