Skip to main content

Winnerbäck i Dalhalla

Status:
Fullt

I sommar ger sig Lars Winnerbäck ut på en omfattande skandinavisk sommarturné. I kontrast till den senaste tidens avskalade format handlar det i sommar om en stor produktion. I Dalhallas unika miljö kommer detta bli en fantastisk upplevelse.

I oktober var det biopremiär för filmen Winnerbäck – Ett slags liv. Filmen skildrade hans 20 år som artist och tog oss närmare honom än någonsin. Den sammanfattade en musikalisk karriär, men framförallt gav den en inblick i en komplex människa vars svagheter och karaktärsdrag speglar en hel generations känslor. Nu är det dags för ett nytt kapitel i berättelsen om Lars Winnerbäck

Dag 1 – 2018-07-25  onsdag

Vi stannar för rast på förmiddagen och de som vill fika köper själva det de vill ha. Vi kommer till Borlänge ca 16:00 och checkar in Quality Hotel Galaxen som ligger centralt i Borlänge. 17:45 åker vi mot Dalhalla och på vägen stannar vi vid Moskogen och äter en middagsbuffé med en varmrätt, några olika sallader, smör, bröd & dryck samt kaffe och kaka. Vid ca 20:00 är vi på plats vid Dalhalla och föreställningen börjar 21:00 och efter föreställningen åker vi tillbaka till hotellet.

Dag 2 – 2018-07-26  torsdag

Vi äter frukost på hotellet och 11:00 startar hemresan. Vi stannar längs vägen för rast och lunch på egen hand innan vi är åter vid hemorten på eftermiddagen/kvällen.

Quality Hotel Galaxen, Jussi Björlings väg 25, Borlänge, www.choice.se

Sök resa

Karta

Hotell

Quality Hotel Galaxen

Quality Hotel Galaxen

Quality Hotel Galaxen ligger i centrala Borlänge, på bekvämt avstånd till nöjen, kultur, kommunikationer och shopping. Här finns allt under ett tak. Gratis WiFI på rummen. Hårtork finns...