Gotland

Pris från:
4 490:-
Dagar:4
 • Bussresa,
 • Färjeresa,
 • Tre nätter på hotell inkl frukost,
 • Tre middagar,
 • Två dagsutflykter inkl lunch enligt program med guide.
Boka resa

Gotland är unikt, både när det gäller de historiska miljöerna, naturen och upplevelserna. Här varvar vi ringmur och raukar med stränder, fiskelägen och lokalproducerade läckerheter. Vi bor i Visby och njuter av behagliga kvällar och fina utflykter. Norröver ser vi droppstensgrottorna i Lummelunda och Ingmar Bergmans Fårö. På den sydligaste spetsen blickar den kända rauken Hoburgsgubben ut över havet.

Dagsprogram

 • Dag 1: Mot Gotland & Visby

  Avresa från tidigt på morgonen från våra hemorter till Mullsjö där vi stannar för frukostfika för de som önskar. I Oskarshamn avgår färjan kl 11:30 till Gotland, överfarten tar ca 3 timmar. Väl framme åker vi till vårt hotell och checkar in för tre nätter. Under eftermiddagen kan man ta en promenad till Visby och titta på den mysiga staden. Middag på vårt hotell på kvällen. (middag ingår)

  Mot Gotland & Visby
 • Dag 2: Norra Gotland 

  Heldagsrundtur norrut. Vi besöker droppstensgrottorna i Lummelunda och Ingmar Bergmans Fårö. Fårö är kanske mest känt för två saker. Raukar och sandstränder. Självklart kommer vi att se Sudersands fantastiska sandstrand och det imponerande raukområdet. Vi äter lunch under dagen. Väl åter på vårt hotell på kvällen serveras middagen. (frukost, lunch och middag ingår)

  Norra Gotland 
 • Dag 3: Södra Gotland

  I dag ska vi utforska södra delen av ön med den kända rauken Hoburgsgubben, vackra Ekstakusten och besöka ett änge där vi njuter av växtligheten. Vi äter lunch under dagen. Väl åter på vårt hotell på kvällen serveras middagen. (frukost, lunch och middag ingår)

  Södra Gotland
 • Dag 4: Visby - Hemorten

  Dags för hemfärd. Vår färja avgår 07:30 och tar oss på tre timmar till Oskarshamn. Väl på fastlandet tar vi oss via fikastopp i Mullsjö hem till Trestadsområdet.  Frukost ingår idag.

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
4/6Se allaGotland 4 dagar> 64 490:-BokaMer information
12/8Se allaGotland 4 dagar> 64 990:-BokaMer information

Hotell

Visby Gustavsvik

Visby Gustavsvik

Visby Gustavsvik ligger naturskönt beläget vid havet 2500 meter från Visbys ringmur. Runt anläggningen finns fina naturstigar som Hälsans stig och motionsspår. På stranden kan du njuta av svalkande do...