Italien

Rom 5 dagar ✈

En underbar resa till ”la bella Italia, där vi upplever huvudstaden Rom som med sina oskattbara konstsamlingar, historiska minnesmärken och sitt myllrande folkliv blir vårt hem under fyra nätter. Vi börjar vistelsen med en rejäl stadsrundtur och sedan kommer vår reseledare ta med de som vill på intressanta ....Läs mer »5 dagarPris 7 990:-

Sorrento ✈

Följ med till Sorrentohalvön, här får du det bästa av Syditalien. Städerna och byarnas smala gränder, är fyllda av butiker, barer och restauranger. De branta bergen på Sorrentohalvön reser sig ur det klarblå Medelhavet och vyerna blir hänförande! Under vår resa ligger vi still ....Läs mer »8 dagarPris 11 990:-

Toscana ✈

Följ med till Toscana som är en alldeles speciell region – ett av Italiens vackraste - inramat av hav, kullar, dalar, vin- och olivlundar. Du kan beundra de gamla mästarnas städer Siena, Vinci och Florens, njuta av välsmakande röda och vita viner från trakten eller slappna av på någon piazza mitt ....Läs mer »

Italienska drömsjöar

Vi flyger med bekvämt flyg från Trollhättan-Vänersborgs flygplats till Pula på Istrien. Vi fortsätter sedan till Comosjön där vi bor tre nätter. Bergen stupar rakt ner i sjön och vyerna är ljuvliga. Vi besöker förnäma Stresa vid Lago Maggiore, där vi njuter av blomsterprakten ....Läs mer »

Jubileumsresa Vin i Italien och Tyskland

En vinresa som tar oss från syd till nord, från Medelhav till Östersjö. Följ med oss genom Europa. Vi börjar resan med bekvämt flyg från Trollhättan till Kroatien. Där möter vår buss som tar oss genom vinlandskap i Italien och Tyskland hem till Sverige. Bussen har generöst bagage ....Läs mer »

Sicilien ✈

Följ med till en av Medelhavets mest intressanta öar. Vi bor i ljuvliga Cefalu. På vårt hotell kan vi njuta av utsikten från poolen eller enkelt gå ner till den fina stranden som leder in till den mysiga staden. Under vår resa på Sicilien gör vi utflykter till bland annat huvudstaden Palermo och Monreale, ....Läs mer »

Sedan början på 90 talet erbjuder vi prisvärda resor till spännande resmål

Alltid med kunniga reseledare och bra upplägg