Tjeckien

Prag 7 dagar

PRAG - ”den gyllene staden” - utan överdrift en av Europas vackraste städer! Borgen, Karlsbron, Vaclavplatsen och den välbevarade stadskärnan gör staden till en plats som man snabbt blir förälskad i. Vi bor dessutom mitt inne i centrala Prag så häng med på upptäcktsfärd i Österled!!! ....Läs mer »

Prag ✈

Vår gamla favorit - Prag. Nu i ny tappning, vi flyger snabbt och enkelt till resmålet och har sedan nästan 5 dagar på plats. Prag bjuder på massor av sevärdheter, trånga gränder och mysiga torg med små ölserveringar. Och att prisnivån håller sig på en behaglig nivå gör ....Läs mer »

Tjeckiska pärlor

Resan för dig som vill uppleva mer av Tjeckien och göra ett besök i Prag. Vi bor norr om Prag på 4 stjärnigt hotell och tar oss till Pilsners hemstad, kurorten Karlovy Vary med sina källor, provar tjeckiskt vin på slott och får en heldag i Prags härliga stadskärna med den fantastiska Karlsbron över ....Läs mer »

Prag - Nyår

Har du upplevt den ”gyllene staden” Prag ännu? I vårt Prag bor vi perfekt på bekvämt gångavstånd från Prags alla sevärdheter. Du tar dig enkelt till tex Karlsbron där du kan välja mellan att vandra uppför backen till borgområdet eller ta den dryga 500 meter långa bron ....Läs mer »6 dagarPris 3 690:-

Sedan början på 90 talet erbjuder vi prisvärda resor till spännande resmål

Alltid med kunniga reseledare och bra upplägg