Skip to main content

Våra bussar!

Vi har tre 4 stjärniga turistbussar i superskick. Det innebär bättre bentutrymme och en bekvämare resa. Det är främst dessa vi använder för våra resor över hela Europa. Tillsammans med vår delägare har vi totalt över 120 bussar i olika storlekar och med varierande utrustning. Självklart kan du hyra in oss för resan med kompisgänget företaget och föreningen, och vi kör vart ni vill!

Våra bussar körs av våra rutinerade & trevliga yrkeschaufförer. Pröva oss nästa gång."Du märker skillnaden på långa vägar"   

Buss 1 Neoplan Cityliner**** "The One"

50 platser + guide. Kök, toalett, på varje plats finns det 220 volt och USB laddning. Med denna bussen åker du superbekvämt på långa resor runt om i Europa. Givetvis kan du få bussen med släpkärra för de stora lassen! Bussen har vi ägt sedan 2017.

 

Buss 2 Temsa MD 9**** "Moppen"

32 platser + guide. Bussen har toalett, kaffekokare och alla platser har USB laddning. I bussen finns 220 volt på 6 ställen. Bussen kan givetvis komma till Er med släpkärra om Ni har massor bagage. Denna bussen köptes ny maj 2018.

Buss 3 Beulas Mythos**** "Laståsnan"

54 platser + guide. Bussen har toalett, kaffekokare och alla platser har  220 voltsuttag. Liksom våra andra bussar har den ett mycket bra benutrymme.  Bussen har ett enormt bagage och i normalfallet med 54 passagerare och 100 kg bagage per person behövs ingen släpkärra, men givetvis kan vi ta med en om ni tex skall på golfresa eller har andra stora laster! Denna bussen köptes ny i maj 2019.