Skip to main content

Gotland

Pris från:
4 990:-
Dagar:4
Boka Nu! - rabatten dras av i bokningen. per person: 400:-
  • Bussresa,
  • Färjeresa,
  • Tre nätter på hotell inkl frukost,
  • Tre middagar,
  • Två dagsutflykter inkl lunch enligt program med guide.
Boka resa

Gotland är unikt, både när det gäller de historiska miljöerna, naturen och upplevelserna. Här varvar vi ringmur och raukar med stränder, fiskelägen och lokalproducerade läckerheter. Vi bor i Visby och njuter av behagliga kvällar och fina utflykter. Norröver ser vi droppstensgrottorna i Lummelunda och Ingmar Bergmans Fårö. På den sydligaste spetsen blickar den kända rauken Hoburgsgubben ut över havet.

Sök resa

Dagsprogram

Dag 1 Hemorten-Visby (middag ingår)
Avresa från tidigt på morgonen från våra hemorter till Mullsjö där vi stannar för frukostfika för de som önskar. I Oskarshamn avgår färjan kl 11:30 till Gotland, överfarten tar ca 3 timmar. Väl framme åker vi till vårt hotell och checkar in för tre nätter. Under eftermiddagen kan man ta en promenad till Visby och titta på den mysiga staden. Middag på vårt hotell på kvällen.

Dag 2 Norra Gotland (frukost, lunch och middag ingår)
Heldagsrundtur norrut. Vi besöker droppstensgrottorna i Lummelunda och Ingmar Bergmans Fårö. Fårö är kanske mest känt för två saker. Raukar och sandstränder. Självklart kommer vi att se Sudersands fantastiska sandstrand och det imponerande raukområdet. Vi äter lunch under dagen. Väl åter på vårt hotell på kvällen serveras middagen.

Dag 3 Södra Gotland (frukost, lunch och middag ingår)
I dag ska vi utforska södra delen av ön med den kända rauken Hoburgsgubben, vackra Ekstakusten och besöka ett änge där vi njuter av växtligheten. Vi äter lunch under dagen. Väl åter på vårt hotell på kvällen serveras middagen.

Dag 4 Visby - Hemorten (frukost ingår)
Dags för hemfärd. Vår färja avgår 07:30 och tar oss på tre timmar till Oskarshamn. Väl på fastlandet tar vi oss via fikastopp i Mullsjö hem till Trestadsområdet. 

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
9/6Se allaGotland 4 dagar
Boka Nu! - rabatten dras av i bokningen. per person: 400:-

Reseledare: Heikki
> 64 990:-BokaMer information
AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
13/8Se allaGotland 4 dagar
Boka Nu! - rabatten dras av i bokningen. per person: 400:-
> 64 990:-BokaMer information

Hotell

Visby Gustavsvik

Visby Gustavsvik

Visby Gustavsvik ligger naturskönt beläget vid havet 3 km norr om Visby hamn. Runt anläggningen finns fina naturstigar som Hälsans stig och motionsspår. På stranden kan du njuta av svalkande dopp och...