Dagsprogram

 • Dag 1: Landvetter - München - Kitzbühel

  Anslutningsbuss till Landvetter för de som bokat detta. Sedan träffas vi träffas på på Landvetter för gemensamt flyg vid lunchtid till München. Vår transferbuss möter upp oss och tar oss den sista biten till Kitzbühel och vårt hotell. Incheckning och middag. Flygtid knappt 2 timmar, transfer 17 mil.

  Landvetter - München - Kitzbühel
 • Dag 2 - 6: Vandringsdagar i Kitzbühel

  Vår vandringsguide möter upp oss och vi vandrar gemensamt för de som önskar. Vi gör olika vandringar varje dag. I priset för resan ingår liftkort till bergbanor och liftar i området. Någon dag tar vi lokalbuss eller tåg för att börja vandringarna på andra ställen. Biljett till lokalbussen eller tåget ingår ej utan det betalas på plats. Vandringarna är ca 8 km till 15 km per dag och ofta med höjdskillnader på 100-400 meter. Vandringarna läggs upp av vår lokala vandringsguide. Du bör vara i god kondition för att deltaga i vandringarna och ha rätt utrustning t ex grova skor gjorda för vandring och gärna vandringsstavar för balansen. Vattenflaska, litet kitt med plåster och andra förnödenheter kan också vara bra att ha med.

  Vandringsdagar i Kitzbühel
 • Dag 7: Hemresa

  Idag möter vår buss upp oss under förmidddagen för resa mot München och vårt flyg mot Landvetter. Vi når Sverige strax efter 18:00 och för de som bokat anslutningsbuss till hemorten står den utanför och väntar.

  Hemresa