Vandring i Tyrolen - flyg

Kom med och njut av Alperna när det är som vackrast

Härliga vandringar i den unika alpluften är något som berikar själen. Vi upplever Alperna när det är som bäst med vackra bergstoppar och betagande dalgångar.  Kvällarna tillbringar vi i trevliga Kitzbühel där vårt hotell ligger. Följ med på härliga vandringsupplevelser i Tyrolen.

Dagsprogram

 • Dag 1: Landvetter - München - Kitzbühel

  Anslutningsbuss till Landvetter för de som bokat detta. Sedan träffas vi träffas på på Landvetter för gemensamt flyg vid lunchtid till München. Vår transferbuss möter upp oss och tar oss den sista biten till Kitzbühel och vårt hotell. Incheckning och middag. Flygtid knappt 2 timmar, transfer 17 mil.

  Landvetter - München - Kitzbühel
 • Dag 2 - 6: Vandringsdagar i Kitzbühel

  Vår vandringsguide möter upp oss och vi vandrar gemensamt för de som önskar. Vi gör olika vandringar varje dag. I priset för resan ingår liftkort till bergbanor och liftar i området. Någon dag tar vi lokalbuss eller tåg för att börja vandringarna på andra ställen. Biljett till lokalbussen eller tåget ingår ej utan det betalas på plats. Vandringarna är ca 8 km till 15 km per dag och ofta med höjdskillnader på 100-400 meter. Vandringarna läggs upp av vår lokala vandringsguide. Du bör vara i god kondition för att deltaga i vandringarna och ha rätt utrustning t ex grova skor gjorda för vandring och gärna vandringsstavar för balansen. Vattenflaska, litet kitt med plåster och andra förnödenheter kan också vara bra att ha med.

  Vandringsdagar i Kitzbühel
 • Dag 7: Hemresa

  Idag möter vår buss upp oss under förmidddagen för resa mot München och vårt flyg mot Landvetter. Vi når Sverige strax efter 18:00 och för de som bokat anslutningsbuss till hemorten står den utanför och väntar.

  Hemresa

Karta

Boende

Q! Hotel Maria Theresia
Hotellet är beläget mitt i Kitzbühels centrum, bara några meter från linbanan Hahnenkammbahn. I halvpension ingår en trerättersmiddag med salladsbuffé. På morgonen erbjuds en varierad frukostbuffé. Ma...

Mer information

Nedan kan du läsa de vanligaste frågorna vi får och svaren på dessa. Om du inte kan hitta svaret på din fråga, kontakta oss genom att skicka ett mail till info@resemakarn.nu eller ring till oss på 0521-69535.

 • Kan man boka plats på flyget?

  Vi styr tyvärr inte över stolsfördelningen på flygplanen, det är flygbolaget som bestämmer vem som sitter var i planet. Var uppmärksam vid incheckning så du får platser brevid ditt ressällskap.

 • Måste jag ha pass med mig?

  Ja, för alla våra resor med flyg måste du ha pass med dig. 

  Om du inte har pass med dig kan du avisas från resan och får själv bekosta hemtransport. Passet skall vara giltligt och oskadat.