Skip to main content

Lars Lerins Sandgrund och Not Quite

Status:
Ring för att boka

Lars Lerin anses vara Nordens främsta akvarellmålare och är känd för sin enastående begåvning och produktivitet. Han har numera en egen konsthall – Sandgrund Lars Lerin i Karlstad. Lars är även en begåvad författare med en helt egen stil, en nära och stark gestaltande berättandeform, inte sällan med dokumentära inslag från då och nu.


Vi åker upp genom Dalsland och gör ett stopp för de kaffetörstiga på Rasta i Grums innan vi så småningom anländer till Karlstad och Lars Lerins Sandgrund. Vi välkomnas av vår guide som ger oss en introduktion av museet och därefter strosar vi själva omkring och njuter av Lars Lerins verk. Guiden finns hela tiden tillgänglig för att svara på våra frågor. Sedan beger vi oss till restaurangen på Karlstad bibliotek för att äta lunch.

Sedan åker vi till Not Quite i Fengersfors. En plats och ett nätverk för konstnärer, hantverkare och formgivare. På det gamla pappersbruket har de skapat förutsättningar för all sorts kreativt, arbete och utställningsytor, café och butik där alla kan ta del av den sjudande kreativiteten i den Dalsländska skogen. Not Quite har på kort tid gjort sig känt som ett av de främsta besöksmålen i regionen. Sedan styr vi bussen åter till hemorten

Sök resa