Skip to main content

Musikresa utomlands över dagen med Lilla Bandet

Vi drar utomlands med Lilla Bandet över dagen. Följ med på en annorlunda dagsresa. Man vet aldrig vad som kan hända om man släpper in dessa två i en buss!!! Johan rattar bussen och Ulrika håller i micken. Det blir guidning, allsång och underhållning hela dagen och det bjuds på en 50-60-tals musik på 50-tals Dinern Jack’s Place i Bullarn.

Vårt första stopp på resan är en kaffe och fralla på Rasta i Tanum. Vi fortsätter sedan norrut över Svinesundsbron och in i Norge. Vi åker till Fredriksten festning som är Norges största, viktigaste och mest ärorika gränsfästningar, och en av de allra finaste i Europa där den tronar majestätiskt över Halden. Härifrån er det en fantastisk utsikt över staden, fjorden och långt in över der som en gång var fiendeland. Ulrika berätter lite historia och vi får god tid att titta runt på området där Karl den XII sköts till döds för drygt 300 år sedan.

Vi forstätter sedan söderut på den Blå-gröna vägen och precis när vi passerat gränsen till Sverige blir det lunch och musikunderhållning med Lilla Bandet. På den mysiga 50-tals Dinern Jack’s Place bjudes det på musik från 50- och 60-talet och baren är öppen för den som vill.

Inte långt Jack’s Palce precis på gränsen mellan Sverige och Norge hittar vi Älgafallet, ett dramatiskt vattenfall med landgräns som mittpunkt. Det är 46 meter fallhöjd och Bohusläns hägsta vattenfall. Vi tar en titt på detta innan vi fortsätter den Blå-gröna vägen söderut längs Bullaresjöarna och sedan vidare hemåt.

Avreseorter och tider

Plats På- och avstigning Avresa Hemkomst Anslutningstillägg
Vänersborg ReseMakar n / Parallellgatan 14 08:15 18:30 0:-
Trollhättan Resecentrum HPL 14-15 08:30 18:15 0:-
Uddevalla Museet Kampenhof 09:00 17:45 0:-
Håby Rasta 09:25 17:20 0:-

Vi reseverar oss rätten att ändra tiderna. De avgångstider som upplyses på er bokningsbekräftelse gäller.

Avgångar & priser

AvresaDestinationLediga platserFrån pris
21/8-2024 onsdagMusikresa utomlands över dagen med Lilla Bandet
Webbpris - rabatt dras av i bokningen per person: 25:-
Ring för att boka995:-Ring för att boka