Skip to main content

Rostock påskmarknad 4 dagar

Pris från:
3 340:-
Dagar:4
  • Bussresa,
  • Färjeresor,
  • Tre hotellövernattningar inkl frukost,
  • Fria resor med lokaltrafiken i Rostock,
  • Max bagagevikt 100 kg.
Boka resa

I Rostock kan man fira påsk! Här har man en gammal tradition med påskmarknad i centrum med marknadsbodar där man säljer lokalt hantverk, mat, påskgodis och blommor. Här finns trevliga ölpubar, korvkiosker, karuseller och ett trevligt folkliv. Tröttnar man på marknaden har man gott om tid att också uppleva mysiga Warnemünde, strosa på stranden i vårluften, njut av en öl på en uteservering längs den gamla hamnkanalen och förföras av den tyska maritima stämningen som råder här.

Sök resa

Dagsprogram Rostock påskmarknad

Dag 1 Långfredag Hemorten – Rostock
Avresa från hemorten till Motell Björkäng där vi gör ett fikastopp. Sedan reser vi vidare till Helsingborg där färjan tar oss till Helsingör. Härifrån har vi 20 mil kvar till färjan till Tyskland. Vi kommer till Rostock ca 15.00 och fortsätter till vårt hotell, där vi checkar in för tre nätter. Ca 48 mil.

Dag 2 Påskafton Rostock
Efter frukost börjar vi dagen med shopping på Calles och sedan åker vi vidare till Hansecenter. Vid lunchtid är vi åter på vårt hotell och kan njuta av påskmarknaden i centrum, en gammal tradition i Rostock. Här finns marknadstånd som säljer lokalt hantverk, mat, påskgodis och blommor, trevliga ölpubar, korvkiosker, karuseller och ett trevligt folkliv. Marknaden har öppet på lördag och söndag.

Dag 3 Påskdagen Rostock 
Efter frukost besöker vi på Karl´s Erlebnishof- här finns en blandning av allt! Sedan återvänder vi till Rostock. Påskmarknad eller en tur till maritima Warnemünde? Valet är ditt, du får gratis resor med lokaltrafiken, hämta ett kort på hotellet!

Dag 4 Annandag Påsk Rostock - Hemorten
Efter frukost lämnar vi Tyskland för denna gången. Vi åker samma väg som på nerresan. Ca 48 mil

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
2/4Se allaRostock påskmarknad 4 dagar InterCityhotel
Boka tidigt rabatt på webben till 31/1-21! Rabatten dras av i bokningen per person: 300:-
> 63 340:-BokaMer information