Skip to main content

Tallinn - weekendkryss

Tallinn ger dig lysande möjligheter att njuta av livet. Besök guldkornet Gamla stan, Nordens bäst bevarade stadsdel. Tallinn är full av överraskningar och imponerar med utmärkta restauranger, historiska skatter och ett spännande nöjesliv. I staden möter du spår av gamla kulturer och esternas färgstarka historia. Här finns även det mesta för den shoppingsugne oavsett om du vill shoppa på stadens stora varuhus eller vill leta efter mer udda och spännande produkter i stadens mindre butiker och marknader.
 • Fler bilder
Inkluderat i resan
 • Bussresa,
 • Båtresa ToR Tallinn med del i dubbelhytt,
 • 2 frukostar.

Förgyll resan - köp till extra bekvämlighet

 • Buffé (inkl dryck) 374,-
 • Utsideshytt 200,-
 • Stadsrundtur 220,-

Dagsprogram

 • Dag 1: Hemorten – Stockholm

  Vi reser från våra hemorter på morgonen och stannar för kaffepaus och lunch innan vi tidigt på eftermiddagen kommer vi till vår vackra huvudstad. Vi checkar in och går ombord på vår kryssningsbåt som heter Baltic Queen. Avgång kl 17:30. Ombord kan vi njuta av bra restauranger, och trevlig shoppning. Här finns mycket nöjen på dansgolven och på fartygens scener. Passa på att boka en middagsbuffé för kvällen!

  Hemorten – Stockholm
 • Dag 2: Utforska Tallinn

  Efter frukost ombord ankommer vi Tallinn kl 10:15. Hela dagen till egna upptäckter i Tallinn. Besök centrum och njut av dagen. Promenad till centrum tar ca 15 minuter. Fartyget lämnar Tallinn igen kl 18:00.

  Utforska Tallinn
 • Dag 3: Stockholm – Hemorten

  På morgonen, ankomst kl 10:15, efter den fina infarten till Stockholm går vi av båten och vår buss väntar på kajen, vi påbörjar hemresan. Vi stannar för hungriga magar på Brändåsen. Våra hemorter når vi under tidig kväll.

  Stockholm – Hemorten

Avgångs- och ankomsttider

Plats På- och avstigning Avresedatum Hemresa
Uddevalla Museet Kampenhof 07:30 17:50
Vänersborg Parallellgatan 14 08:00 17:20
Trollhättan Resecentrum HPL längs med spåret 08:15 17:10
Grästorp Järnvägsstationen 08:45 16:40
Lidköping Resecentrum HPL S 09:15 16:10
Götene Rasta 10:05 15:40
Mariestad Rattugglan 10:30 15:10

Vi reseverar oss rätten att ändra tiderna. De avgångstider som upplyses på er bokningsbekräftelse gäller.

Karta

Avgångar & priser

AvresaDestinationLediga platserFrån pris
8/10-2021 fredagTallinn - weekendkryss
Webbpris - rabatt dras av i bokningen per person: 50:-
> 61 290:-Boka

Hotell

TallinkSilja Tallinn
Linjen trafikeras av MS Baltic Queen och MS Victoria 1 som båda håller hög klass. Ombord saknas inget, här finns nattklubbar bra shopping och många restauranger.

Mer information

Nedan kan du läsa de vanligaste frågorna vi får och svaren på dessa. Om du inte kan hitta svaret på din fråga, kontakta oss genom att skicka ett mail till info@resemakarn.nu eller ring till oss på 0521-69535.

 • Resor i Coronatid

  Pga Coronapandemin så har det varit svårt med resor under en längre tid. Just nu börjar Europa att öppna upp igen och vi räknar med att komma igång med våra resor snart igen.

  Läget ändras hela tiden i länderna vi besöker och det som gäller i dag kanske inte gäller i morgon. Pga detta planerar vi att samtliga våra resor kommer att gå. Beslut om avresor skall ställas in tar vi ca 14 dagar före avresa. Då vet man mer om läget just nu. Vill man resa med på någon avgång bokar man in sig och bealar in resan enligt villkoren. Om vi tvingas ställa in resan återbetalar vi självklart inbetalda medel. Om ni har bokat en resa och inte vill följa med på avgången om den avgår gäller avbeställningsreglerna.

  För tillfället bokar du alla våra rundresor med öppet köp. När resandet är igång och vi anser oss kunna köra resan du är bokad på återkommer vi och kollar om du vill resa med. Alla våra resor i Sverige, shoppingresor och dagsresor har normala bokningsvillkor.

 • Kan man boka plats i bussen?

  Man kan reservera plats i bussen. Reservationen gäller för hela resan från Göteborg. Om resan går norrut, gäller den från sista påstigningsplatsen. Priset för platsbokning framgår av bokningsmotorn. Vid fullbelagd buss tilldelar vi dig en sittplats vid avresan för att större sällskap skall få sitta tillsammans på resor 4 dagar eller längre. Det är viktigt att vi vid bokningstillfället blir informerade om att Ni reser tillsammans med andra. Vi har ofta väldigt små möjligheter att ändra din plats vid påstigning.

 • Måste jag ha pass med mig?

  Ja, för alla resor utanför Norden måste du ha pass med dig. Samt resor med Stena Line till Danmark. För resor inom Norden (utom resor till Danmark med Stena Line) behövs bara en legitimitation.

  Om du inte har pass med dig kan du avisas från resan och får själv bekosta hemtransport. Passet skall vara giltligt och oskadat.