Skip to main content

Berlin Julmarknad 4 dagar

Pris från:
3 290:-
Dagar:4
Bussresa, färjeresor, vägavgifter, 3 övernattningar med del i dubbelrum, 3 frukostbufféer, reseledarservice.
Boka resa

Berlin, Tysklands huvudstad är en perfekt juldestination. Runt om i stan finns det massor av julmarknader. Både klassiska med Glühwein och Bratwurst, men också mer annorlunda som t ex Holy Shit Shopping som samlar unga designers till julmarknad. Totalt finns över 60 olika julmarknader. Självklart erbjuder huvudstaden massor med roliga butiker för annorlunda julklappsinköp. Här är är möjligheterna oändliga!

Sök resa

Dagsprogram

Dag 1 Hemorten - Berlin    
Avresa på morgonen från hemorten. Vi gör ett stopp för fika på Motell Björkäng utanför Varberg. Därefter fortsätter vi till färjan mellan Helsingborg – Helsingör (20 min) och genom Danmark till färjan mellan Gedser och Rostock (2 tim). Vi är framme i Berlin ca 21.00. Ca 75 mil.

Dag 2 Berlin
Vi börjar dagen med en stadsrundtur, för de som önskar, då vi får lära känna staden och dess invånare. Vår reseledare kommer gärna med tips och idéer. Middagsutflykt utgår på julmarknadsresorna. På nyårsresan görs denna i samband med nyårsarrangemanget. Se mer under "Våra utflykter".

Dag 3 Berlin
Heldag i Berlin till eget förfogande; Besök någon eller några av Berlins alla julmarknader, shoppa julklappar på överdådigt julsmyckade KaDeWe - Berlins berömda varuhus och värm dig med en traditionell Glühwein. Vår reseledare kommer gärna med tips och idéer om vad man kan hitta på.

Dag 4 Berlin – Hemorten
Hemresan startar på morgonen. Vi kör samma vägar som på nerresan.  Åter i Göteborg ca 19:30 där anslutningsbussar väntar för fortsatt färd hemåt. Ca 75 mil.

Under resan gör vi ett kort shoppingstopp på någon av gränshandlarna för inköp. Stoppet görs normalt på utresan.

 

Våra utflykter

Stadsrundtur
Vi får en god introduktion till den spännande tyska huvudstaden. Vi ser kända byggnader som Brandenburger Tor, Riksdagshuset och får lära känna staden och dess fascinerande historia. Pris 220 SEK vid förbokning. (Vid bokning på plats 270 SEK)

Middagsutflykt
Vi äter en gemensam middag på en trevlig restaurang i Berlin. Efteråt tar vår buss oss med på en tur i det upplysta Berlin.                       
Pris beroende på arrangemang (Denna utflykt utgår på julmarknadsresorna. På nyårsresan görs denna i samband med nyårsarrangemanget)

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
26/11Se allaBerlin 4 dagar - Mark Hotel
Webbpris - rabatt dras av i bokningen per person: 50:-
> 63 290:-BokaMer information
3/12Se allaBerlin 4 dagar - Mark Hotel
Webbpris - rabatt dras av i bokningen per person: 50:-
> 63 290:-BokaMer information