Skip to main content

Berlin Julmarknad

Pris från:
3 190:-
Dagar:4
Bussresa, färjeresor, vägavgifter, 3 övernattningar med del i dubbelrum, 3 frukostbufféer, reseledarservice.
Boka resa

Berlin, Tysklands huvudstad är en perfekt juldestination. Runt om i stan finns det massor av julmarknader. Både klassiska med Glühwein och Bratwurst, men också mer annorlunda som t ex Holy Shit Shopping som samlar unga designers till julmarknad. Totalt finns över 60 olika julmarknader. Självklart erbjuder huvudstaden massor med roliga butiker för annorlunda julklappsinköp. Här är är möjligheterna oändliga!

Sök resa

Dagsprogram

Dag 1 Hemorten - Berlin    
Avresa på morgonen från hemorten. Vi gör ett stopp för fika på Motell Björkäng utanför Varberg. Därefter fortsätter vi till färjan mellan Helsingborg – Helsingör (20 min) och genom Danmark till färjan mellan Gedser och Rostock (2 tim). Vi är framme i Berlin ca 19.00. Ca 75 mil.

Dag 2 Berlin
Vi börjar dagen med en stadsrundtur, för de som önskar, då vi får lära känna staden och dess invånare. På kvällen finns möjlighet att följa med på en middagsutflykt till en trevlig restaurang. Se mer under "Våra utflykter".

Dag 3 Berlin
Heldag i Berlin till eget förfogande; Besök någon eller några av Berlins alla julmarknader, shoppa julklappar på överdådigt julsmyckade KaDeWe - Berlins berömda varuhus och värm dig med en traditionell Glühwein. Vår reseledare kommer gärna med tips och idéer om vad man kan hitta på.

Dag 4 Berlin – Hemorten
Hemresan startar på morgonen. Vi kör samma vägar som på nerresan.  Åter i Göteborg ca 19:30 där anslutningsbussar väntar för fortsatt färd hemåt. Ca 75 mil.

Under resan gör vi ett shoppingstopp på någon av gränshandlarna för inköp. Stoppet görs normalt på utresan.

 

Våra utflykter

Stadsrundtur
Vi får en god introduktion till den spännande tyska huvudstaden. Vi ser kända byggnader som Brandenburger Tor, Riksdagshuset och får lära känna staden och dess fascinerande historia. Pris 20 euro

Middagsutflykt
Vi äter en gemensam middag på en trevlig restaurang i Berlin. Efteråt tar vår buss oss med på en tur i det upplysta Berlin.                       
Pris beroende på arrangemang

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
29/11Se allaBerlin julmarknad 4 dagar - Hotel AbbaFullbokad, väntelista3 190:-Boka på väntelistaMer information
AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
6/12Se allaBerlin julmarknad 4 dagar - Hotel ExcelsiorFullbokad, väntelista3 190:-Boka på väntelistaMer information

Hotell

Wyndham Berlin Excelsior Hotel

Wyndham Berlin Excelsior Hotel

Detta hotell används på alla "normala" Berlinresor. Mycket bra hotell som ligger 5 minuters promenad från berömda Kurfürstendamm. Zoologischer Garten (U-bahn, S-bahn, buss, tåg) ligger 2 minuters prom...
Abba Hotel

Abba Hotel

4-stjärnigt hotell som ligger 250 meter från den berömda shoppinggatan Kurfürstendamm i stadsdelen Charlottenburg i Berlin. Hotellet har rymliga, rum och en spaavdelning med bubbelpool. Alla rum är lu...