Skip to main content

Bokningar till Jacks Place

ReseMakar´n är bokningspartner till Jacks Place vid Bullaren. Här bokar du dina festkvällar med underhållning. Betalning skall ske på anvisat sätt, bokningen är inte bekräftad före den är betald.

HÖSTEN 2023

30/9 OKTOBERFEST MED THOMAS JOHANSSON
Dra på dig dina Lederhosen, din Drindl eller kom som du är till en av årets roligaste kvällar, Oktoberfesten på Jack‘s. Vi startar kvällen kl 19:00 med oktoberfestbuffé och sedan pumpas tempot upp när Tomas Johansson äntrar vår scen i öltältet. Hörde vi någon Joddla?

30/9 19:00 - 01:00

28/10 GRISFESTEN MED UFFE ANDERSSON
Den sista lördagen i oktober förvandlas Jack's Place till Jackos Bodega på Mallis och året är 1985! Häng med tillbaka till musiken och livet på 80 talet. Om du vill klär du dig i din bästa 80-tals outfit! Vi serverar grillad gris och andra läckerheter tillsammans med tillbehör såsom sallader, potatis och såser. Sedan underhåller Uffe Andersson med sin bejublade show. 

28/10 19:00 - 01:00 Vi sitter inomhus.

9/12 ROCKJULMAT MED MARCUS LARBRING 
Vi börjar kvällen med vår version av julmat, det mesta har lagats i våra BBQ-rökar eller någon av våra grillar. Vi serverar i tre omgångar och mellan önskar ni låtar ur Marcus enorma förråd av Rock, pop och en och annan visa.

9/12 19:00 - 01:00 Vi sitter inomhus.

Bokningsystemet är ett resebokningsystem vilket gör att arrangemanget benämns som en resa. Men just själva resan ingår inte, utan du tar dig fram och tillbaka till Jack's Place på egen hand.