Skip to main content

Bornholm

Status:
Fullt

Solskensön Bornholm, belägen i havet mellan Tyskland och Sverige, är lätt att bli förälskad i. Här bjuds en spännande blandning av dramatiska klippkuster och pittoreska fiskelägen med korsvirkeshus. Vi får tid att vandra längs de vita sandstränderna och njuta av den underbara naturen. Här är det aldrig långt mellan sevärdheterna och alla trevliga upplevelser. Vi bor förnämligt på fyrstjärniga Hotell Griffen på västra stranden på Bornholm. Välkommen med till Östersjöns pärla!

Dag 1 Hemorten – Bornholm
Vi reser från våra hemorter på morgonen. Efter stopp för fika i Varberg fortsätter vi till Ystad varifrån färjan till Bornholm avgår. Överfarten tar 1 tim och 20 min. Väl iland kör vi den korta biten till vårt hotell där vi checkar in. Vill vi, kan vi ta en titt på byn eller ett dopp i havet innan middagen på hotellet.

Dag 2 Bornholm - heldagsutflykt på ön
Efter frukost, gör vi en heldagsrundtur på ön med lokalguide. Vi åker till Hasle, vidare längs kusten till Hammershus där vi stannar till. Sedan vidare längs kusten till Gudhjem där vi äter lunch på Gudhjem Rögeri och får lite tid på egen hand. Därefter besöker vi Österlas rundkyrka och vi avslutar sedan turen med en liten rundtur i Rönne. Middag på vårt hotell på kvällen

Dag 3 Bornholm  - heldagsutflykt på ön
Idag åker vi över ön genom Almindingen och stoppar till i Svaneke innan turen går till Balka Strand där vi äter lunch. Därefter till Snogebaek där vi tar en liten promenad på stranden, Dueodde, innan vi kör tillbaka till Rönne. Middag på vårt hotell på kvällen.

Dag 4 Bornholm - Hemorten
Frukost och därefter tar vi oss till färjeläget och reser hem till Sverige igen.

Sök resa

Karta

Hotell

Griffen Spa Hotel

Griffen Spa Hotel

Fint hotell beläget 100 m från stranden och 5 minuters promenad genom de gamla stadsdelarna till Rönne centrum. På alla rum finns telefon, TV och hårtork. På hotellet finns Den Bornholmske Diamant Spa...