Oktoberfest i Bremen

Under oktober varje år hålls oktoberfest i Bremen. Här firas med tivoli, öltält, nöjen, musik och tysk mat i alla varianter. Bremens oktoberfest tillhör Tysklands största. Det finns alla möjligheter till bra shopping i den trevliga staden. Följ med på en resa till oktoberfesten i Bremen och roa dig kungligt i en stad i glad feststämning.

Pris:
3 490:-
Dagar:4
Bussresa , färjeresor, vägavgifter, 3 övernattningar med del i dubbelrum, 3 frukostbufféer och reseledarservice.
Transportsätt:Buss
Boka resa

Dagsprogram

Dag 1 Hemorten – Bremen 
Vi reser tidig morgon från våra hemorter. Vi stannar för fika på Motell Björkäng utanför Varberg. Därefter fortsätter vi mot färjorna mellan Helsingborg – Helsingör och Rödby – Puttgarden. Vi gör ett stopp för gränshandel. Ankomst till Bremen på kvällen där vi checkar in på vårt centrala hotell som ligger precis utanför festområdet. Ca 68 mil


Dag 2 & 3 Oktoberfesten
Vi börjar med en stadsrundtur. Njut därefter av oktoberfesten, shoppa i alla butiker och ät gott på någon restaurang. Bremen är en gemytlig stad som har mycket att erbjuda. Torget är den gamla hansastadens hjärta och här står den berömda Rolandstatyn. Stadens äldsta kvarter Schnoor är mysiga med smala gränder, små affärer och caféer. Vi bor alldeles intill Bürgerweide där man slår upp stora öltält och ett jättetivoli under de veckor som den snart 1000-åriga traditionen Bremer Freimarkt går av stapeln. Hät möts man av sång, tysk schlager och ompa-bompamusik. Mat serveras i alla varianter och ölen i stora krus. Upplev vimlet och den glada stämningen.

Dag 4 Bremen – Hemorten
Vi lämnar vårt hotell efter frukost och reser samma väg som på nerresan. Vi är åter i Göteborg ca 19:30. Ca 68 mil

Allt detta ingår

  • Bussresa
  • Färjeresor
  • 3 hotellövernattningar med del i dubbelrum (enkelrumstillägg 990,-)
  • 3 frukostbufféer
  • Reseledarservice

Hotell

Star Inn

Star Inn

***
Centralt beläget hotell, 500 meter till festområdet, 5 minuters promenad från gågatan. Hotellet erbjuder rymliga och luftkonditionerade rum med gratis Wi-Fi. Alla rum har hårtork och TV. Varje morgon serveras en riklig frukostbuffé i frukostrummet, med utsikt över Bremens vackra centralstation. Efter att ha utforskat Bremen kan man koppla av och ta något att dricka i lobbybaren.

Avgångar & priser

Avresa Avreseort Destination Lediga platser Från pris
18/10 Se alla Oktoberfest i Bremen-Star Inn > 6 3 490:- BokaMer information
Avresa Avreseort Destination Lediga platser Från pris
25/10 Se alla Oktoberfest i Bremen-Star Inn > 6 3 490:- BokaMer information
Avresa Avreseort Destination Lediga platser Från pris
1/11 Se alla Oktoberfest i Bremen-Star Inn > 6 3 490:- BokaMer information