Disneyland Paris - Direkt

Häng med och träffa Musse, Kalle, Långben och alla deras vänner. Vi kör en direktresa till Disneyland Paris. Bor gör vi på bra belägna Explorers Hotel alldeles utanför parkerna.

Status:

Dagsprogram

Dag 1 Hemorten – Disneyland Paris
Avresa från respektive hemort till Göteborg för vidare färd mot fikastopp på Björkängs vägkrog. Med färjor mellan Helsingborg - Helsingör och Rödby – Puttgarden når vi snart Tyskland. Under natten färdas vi tryggt söderut.

Dag 2 & 3 Disneyland Paris
På morgonen dag 2 har vi kommit till Disneyland Paris. Vi får våra 2-dagarskort som ger oss fri entré både till Disneyland Park och Walt Disney Studios Park. Väl inne är nästan alla attraktioner gratis. Hujeda mig vad kul vi skall ha! Vårt hotell ligger ca 5 minuter bort med matarbuss som går hela dagen och en bra bit in på kvällen. På vårt hotell finns en rolig pool om man tröttnar på parken.

Dag 4 Paris
Efter frukost checkar vi ut från vårt hotell och lägger bagaget i vår buss. De som vill kan följa med vår reseledare in till centrum av Paris. Vi tar snabbtåget RER från Disneyland till centrala delarna av staden. Där kan vi titta på Louvren, åka båt på Seine eller varför inte bestiga Eiffeltornet. Vill man inte följa med till Paris kan man köpa till en dag på Disneyland. Vid 18-tiden kommer bussen och hämtar upp oss på en central plats i Paris för färd mot Sverige.

Dag 5 – Hemorten
På morgonen har vi kommit till Puttgarden där vår färja skall ta oss till Danmark. I Helsingör tar vi färjan mot Sverige. Efter fikastopp i Varberg når vi Göteborg ca 15:00 där anslutningsbussar väntar.

Allt detta ingår

  • Bussresa
  • Färjeresor
  • 2 övernattningar på hotell (enkelrumstillägg 1 290,-)
  • 2 dagars inträde till Disneyland Park och Walt Disney Studios Park
  • Reseledarservice

Barnrabatt

Barn till och med 13 år får 600,- i rabatt när de bor i rum med två fullbetalande. Max fyra barnrabatter per rum.

Vad tycker tidigare resenärer

Oktober 2014

Vi vill tacka för en fin och rolig resa till Disneyland med Johnny och Martin.

Hälsningar

Ulla, Karin, Matilda och Isabell

Hotell

Hotel Explorers at Disneyland Paris

Hotel Explorers at Disneyland Paris

***
Bra beläget 5 minuter med transferbuss från parkerna. På hotellet finns en rolig pool. Gratis WiFi på hela hotellet.