Skip to main content

Eksjö international Tattoo

Pris från:
1 120:-
Dagar:1
Webrabatt per person: 25:-
Bussresa, biljett (Sektion F rad 13-16) och lunch inkl måltidsdryck och kaffe på maten.
Boka resa

Planeringen av Eksjö International Tattoo 2020 är i full gång och huvuddelen av deltagande orkestrar är redan bokade. – Vi har haft en strävan att boka såväl nationella som internationella orkestrar av olika slag som håller hög kvalité. Totalt kommer föreställningen att ha sju olika orkestrar och en soloartist. När det gäller nationella orkestrar har målsättningen varit att boka in någon av Försvarsmaktens yrkesmusikkårer, vilket vi nu har lyckats med förklarar Stefan Elm, informationsansvarig för Eksjö International Tattoo. 

Arméns musikkår är Försvarsmaktens största orkester. Musikkåren har 53 heltidsanställda musiker jämte ledning. Kåren är en del av Livgardet och är stationerad i Stockholm. Totalt genomför kåren över 200 framträdanden varje år. I kårens ingår vaktparader vid Stockholms slott, statsbesök, audienser och kungliga högtider för hovstaterna och regeringen. Kåren spelar även vid landets förband och genomför militära musikuppdrag, till exempel i samband med Försvarsmaktens utlandsmissioner i Kosovo och i Afghanistan. Arméns musikkår har bland annat deltagit vid tattooer och musikfestivaler i Finland, Tyskland, Norge, Danmark, Frankrike och Schweiz.

Vi åker till Eksjö och börjar med att äta en lunch på Abborravikens Wärdshus ca kl 12:45. 15:00 börjar föreställningen som varar i ca 2,5 timma. Sedan startar hemresan. Vi rastar på Vip i Mullsjö på hemvägen.

Sök resa

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
8/8Se allaEksjö International Tattoo
Webrabatt per person: 25:-
Webrabatt! 25:- dras av från priset i bokningen.
> 61 120:-BokaMer information