Skip to main content

Erik

Vad jobbar du med?
Jag äger bolaget tillsammans med min fru och några duktiga killar från Vårgårda, Östen och Joakim. Jag gör allt på företaget men får väldigt lite gjort... Nej på allvar så är jag inblandad på något vis i det allra mesta som händer men försöker att inte ha för många uppgifter som jag själv ansvarar för. Jag leder arbetet och ser till så vi har att göra. Jag är minst viktig för driften av företaget. Men jag ansvarar för produktionen av nya resor, vårt datasystem och marknadsföring. Allt som oftast kör jag buss eller sitter med en microfon i handen på några av våra resor.

Vad är ditt bästa reseminne?
Jag är lyckligt lottad och har rest väldigt mycket. Ett minne som alltid finns kvar är när jag satt i den varma bubbelpoolen i rykande snöblandat regn på en av Royal Carribbeans båtar i Alaska. Sittandes i poolen njöt jag av utsikten över Mendelhall Glaciären tillsammans med goda varma drinkar som bartendern försåg mig med. Annars njuter jag mest längs den Normandiska kusten i Frankrike där jag försöker vara några veckor varje sommar.

Har du någon mer okänd sida?
Jag gillar mat och att laga mat. Jobbar som kock i vår Foodtruck där vi lagar amerikansk barbeque som jag gärna kan ägna någon natt åt då och då till.

Privat, hur lever du?
Jag är gift med Anneli och vi har två nästan utflugna barn.

OBS! Allt kan hända, uppgiften om att jag är reseledare på turen kan komma att ändras utan föregående varning eller meddelande.