Skip to main content

Falkenbergsrevyn

Status:
Ring för att boka

Hårfint – en riktigt hårresande revy
Nu laddar vi för fullt inför en ny härlig revy i Falkenberg som i år fått namnet HÅRFINT. Pennorna glöder och roligheterna haglar. Det är sannerligen ingen brist på hårresande uppslag.

Förra revysäsongen blev en otrolig succé i Falkenberg med ett nytt publikrekord på 28 800 besökare. Vi sålde slut på alla våra biljetter – otroligt men sant. Revyn sändes även på SVT1 där den drog storpublik. Till vintern släpper vi därför ännu fler föreställningar och en nyhet är att vi även kommer att spela några torsdagar.

I vinter får ni träffa samma härliga gäng som sist kompletterat med musikern Karin Hildingsson som förstärker vår rörliga orkester ytterligare.
2019 kommer att bli minst lika hårresande som de senaste åren. Mängder av hårfagra ledare styr

runt om i världen och vi lovar plats i revyn. Skandalen inom Swedbank med frälsaren Göran Perssons återkomst, Trumps uteblivna Danmarksvisit, rökförbudet, höga bensinpriser, ASAP Rocky och BREXIT är andra självklara revyinslag.

Vi kommer till Falkenberg ca 14:00 och äter en lunch på Hermans. 15:30 börjar föreställningen som varar i 2,5 timma inkl. paus. En kvart efter föreställningen startar hemresan. Vi stannar på Björkäng på hemvägen för rast och möjlighet att fika/äta.

Sök resa