Skip to main content

Falkenbergsrevyn

DUBBELDOSEN

Äntligen är vi tillbaka och kan i vinter erbjuda er en nyskriven revy med mängder av musik, humor och glädje. Vi är laddade till tusen och lovar att sprudla av energi när vi bjuder på en dubbeldos från revyns underbara värld. Vi lovar att boosta ert immunförsvar med en riktig glädjespruta. 

Vi är glada över att vara tillbaka när det nu öppnas upp för arrangemang igen. Precis som de senaste åren välkomnar vi in nya personer i vår ensemble. Daniel Träff är en ny spännande aktör som i vinter tar plats på scenen med oss. Han har spelat mycket musikal och fars och har revy i blodet sedan barnsben. Vi är också väldigt glada över att kunna hälsa Lena Petersson tillbaka på scen igen.

Vi har valt att kalla revyn för Dubbeldosen för att vi nu har två år av härliga händelser att välja mellan. Bara för att presidentvalet var förra året kommer varken Donald Trump eller Joe Biden gå säkra. Sen kommer det även bli kul drifter med såväl foliehattar, tantrafestivalen i Molkom, cementbristen, Ebba Busch omtalade husaffär, regeringskriser och statsministerskiftet. Ett och annat pandemiskämt kan nog också tänkas dyka upp i revyn…

Inkluderat i resan
 • Bussresa,
 • Lunch,
 • Parkettbiljett rad 4-6.

Avreseorter och tider

Plats På- och avstigning Avresa Hemkomst Anslutningstillägg
Vänersborg Parallellgatan 14 10:15 22:00 0:-
Trollhättan Resecentrum HPL längs med spåret 10:30 21:45 0:-
Uddevalla Kampenhof Museet 11:00 21:15 0:-
Ljungskile Bussterminalen 11:20 20:55 0:-
Stenungsund Statoil Spekeröd 11:50 20:20 0:-
Kungälv ST1 Eriksdal 12:10 20:00 0:-

Vi reseverar oss rätten att ändra tiderna. De avgångstider som upplyses på er bokningsbekräftelse gäller.

Avgångar & priser

AvresaDestinationLediga platserFrån pris
5/3-2022 lördagFalkenbergsrevyn - Dubbeldosen
Webbpris - rabatt dras av i bokningen per person: 25:-
> 61 095:-Boka

Mer information

Nedan kan du läsa de vanligaste frågorna vi får och svaren på dessa. Om du inte kan hitta svaret på din fråga, kontakta oss genom att skicka ett mail till info@resemakarn.nu eller ring till oss på 0521-69535.

 • Kan man boka plats i bussen?

  Man kan reservera plats i bussen. Reservationen gäller för hela resan från Göteborg. Om resan går norrut, gäller den från sista påstigningsplatsen. Priset för platsbokning framgår av bokningsmotorn. Vid fullbelagd buss tilldelar vi dig en sittplats vid avresan för att större sällskap skall få sitta tillsammans på resor 4 dagar eller längre. Det är viktigt att vi vid bokningstillfället blir informerade om att Ni reser tillsammans med andra. Vi har ofta väldigt små möjligheter att ändra din plats vid påstigning.

  Platsbokning är inte möjligt till Kroatien och Spanien. Du kan däremot önska en plats till de resmålen.

 • Måste jag ha pass med mig?

  För alla resor utanför Norden måste du ha pass med dig. För resor inom Norden behövs bara en legitimitation.

  Om du inte har pass med dig kan du avisas från resan och får själv bekosta hemtransport. Passet skall vara giltligt och oskadat.

 • Covidbevis (Gröna beviset eller Corona pass)

  EU:s digitala Covidbevis (tidigare Gröna bevis eller Corona Pass) är en kostnadsfri e-tjänst där du kan få ett bevis på att du är vaccinerad mot covid-19. Covidbevis är under en övergångsperiod ett måste för resor inom Europa. Covidbevis behövs ej för resor inom Svergie eller till Fredrikshamn med Stena Line.

  Här är de olika stegen innan du kan ha ditt digitala bevis i din mobil, dator eller surfplatta.

  Vaccinera dig. Inom sju dagar rapporteras vaccinationen in till Nationella vaccinationsregistret.

  1. Logga in med e-legitimation på www.covidbevis.se (öppnar 1 juli).
  2. Hämta, skriv ut eller spara ditt vaccinationsbevis. Beviset skickas även automatiskt till din digitala brevlåda, om du har en.
  3. Redo att användas. Kom ihåg att undersöka vilka regler som gäller för ditt resmål.

  Det tar ett antal dagar (högst sju dagar) efter vaccinering innan du kan hämta ut ditt vaccinationsbevis. Det beror på att den som utfört vaccineringen ska hinna lägga in uppgifterna i Nationella vaccinationsregistret.