Skip to main content

Flensburg

Status:
Ring för att boka

Flensburgs julmarknad är en trevlig julmarknad med många shoppingmöjligheter. Den gamla hamnstaden är charmig och har många vackra byggnader. I centrum finns många bra restauranger och barer att välja mellan.

Sök resa

Dagsprogram

Program dag för dag

Dag 1 Hemorten - Tyskland
Avresa från hemorten enl. din bokningsbekräftelse till Helsingborg där färjan kommer att ta oss till danska staden Helsingör. Vi fortsätter genom Danmark och via Stora Bältbron kommer vi fram till vårt hotell på eftermiddagen/kvällen där vi checkar in för två nätter. Ca 68 mil

Dag 2 julmarknadsdag
Efter den stora frukostbuffén väntar julmarknaden och alla butiker och caféer på oss med härliga erbjudanden. Passa på att njuta en bit mat och kanske en god Glühwein.

Dag 3 Tyskland - Hemorten
Efter frukost lämnar vår buss Tyskland för denna gången. Via Stora Bältbron och Helsingör - Helsingborg kommer vi snabbt tillbaka hem till Sverige igen. Vid 19:30 är vi åter i Göteborg där anslutningsbussar väntar för fortsatt färd hemåt.

Under resan kommer vi att besöka någon gränshandel för lite inköp.

 

 

 

 

 

 

Hotell

Hotel Alte Post

Hotel Alte Post

Hotellet ligger 100 meter från Flensburgs hamn, 300 meter från Flensburgs gågator och 700 meter från Sjöfartsmuseet i Flensburg. Gratis WiFi finns i alla utrymmen. På rummet finns skrivbord, hårtork,...