Skip to main content

Florida med kryss i Karibien

Pris från:
25 990:-
Dagar:13
Flygresa t/r Miami, flygskatter, mat ombord på flyg, del i dubbelrum, 4 frukost, kryssning, del i insides dubbelhytt, 7 helpension, dricks, reseledarservice. Mot tillägg kan man få utsideshytter inkl dryckespaket.
Boka resa

Vi reser till Miami där vi får trevliga dagar längs världsberömda South Beach och får njuta av art deco-arkitekturen. Vi bor i Miami Beach som är känt för alla restauranger och suverän shopping. Här har vi den långa strandpromenaden precis utanför vår dörr. Vidare väntar en härlig tur i Karibien med lyxiga Celebrity Equinox, ombord ingår mat och massor av nöjen. Under kryssningen lägger vi till i Key West, och gör stopp i Mayakulturens México samt vid vackra Grand Cayman.

 

 

Sök resa

Dagsprogram

Dag 1 Sverige – Miami
Flygresa från Landvetter via en europeisk storflygplats till Miami. Ombord på flyget över Atlanten ingår måltider. Transfer till vårt hotell vid ankomst.

Dag 2 Miami
Först på programmet står en stadsrundtur med lokalguide. Vi får se Miami – den magiska staden - och alla dess skyskrapor. Vi åker över öarna som har några av Amerikas lyxigaste kvarter. Längs med Ocean Drive i South Beach ser vi de karakteristiska art deco-husen. Självklart stannar vi till så vi får skåda detta närmare. Eftermiddagen är fri, kanske lockar ett dopp i havet. Stranden är fantastisk! 

Dag 3 Miami
Dagen är fri för avkoppling med sol och bad eller egna utflykter. Vi kan t.ex. rekommendera att vandra på de hippa shoppinggatorna, bada på stranden. Eller varför inte kika vidare på Ocean Drive efter kändisar!

Dag 4 Ombordstigning på Celebrity Equinox
Vi åker till kryssningsterminalen i Miami. Vi checkar in på ett av Celebrity Cruises kryssningsfartyg. Nu väntar en underbar kryssning i Karibien på 8 dagar. De som vill äter middag tillsammans på samma tid och vid samma bord varje kväll under kryssningen. Ombord erbjuds en mängd olika aktiviteter, t.ex. tävlingar och underhållning i salongerna eller ute på däck. För den som vill hålla sig i form finns ett fint gym. Men troligen vill de flesta lata sig kring någon av de fina poolerna i en solstol och här sitter vi gärna länge och bara kopplar av. 

Det ingår helpension, d.v.s. vi har frukost, lunch och middag inkluderat ombord på fartyget. Vissa kvällar är det lite mer uppklätt varför kostym/kavaj bör finnas i bagaget. På fartygets scener visas imponerande shower med professionella artister. Vill vi kan vi koppla av i någon bar, jazzklubb, på ett dansgolv eller prova lyckan i kasinot.

Dag 5 Key West
Idag besöker vi häftiga Key West, USA:s sydligaste stad. Här börjar Karibien - panelklädda hus och tropisk växtlighet!

Dag 6 Dag till havs

Dag 7 Puerto Costa Maya - Mexico
Fantastiska stränder! Bada och sola är troligen dagens program för de flesta. Men vill man kan man självklart upptäcka Maya-kulturen.

Dag 8 Cozumel – México
Klockan 08.00 lägger vår båt till i México. Vi rekommenderar att man köper en utflykt som går runt ön Cozumel. Man får en fin tur med härliga stränder, Maya-kultur, tequila och shopping.

Dag 9 George Town - Grand Cayman
Grand Caymans största stad. Karibiens bästa strand ”Seven Mile Beach” eller följa med och titta på stingrockor?

Dag 10 Till havs
Sista dagen till havs. Någon som vill unna sig en spa-vistelse? Skönhetsbehandlingar av alla de slag kan bokas i fartygets fina SPA-avdelning.

Dag 11 & 12 Ankomst Miami & flyg mot Europa
På morgonen kommer vi till Miami efter en vecka i Karibien. Vi åker till flygplatsen för vårt nattflyg mot Europa. På flyget över Atlanten serveras vi måltider. Byte av plan i Europa.

Hotell

Celebrity Cruises ägs av samma rederi som Royal Carribien men är lyxigare och med bättre service.
Dessutom brukar det inte vara några barn ombord då det inte finns samma möjligheter till lek med andra ord lugnare.
Servicen är otrolig och det är personal överallt som bara har gästernas bästa för ögonen.

Celebrity Silhouette tillhör den populära Solstice-klassen och har på översta däck en gräsmatta av äkta gräs. Spela en omgång krocket eller njut av picknick till utsikten över havet. Se en show i teatern, koppla av med en behandling i spa och välj bland både buffér och á la carte-måltider i restaurangerna.

Fakta om fartyget
Antal gäster: 2,886
Bruttovikt i ton: 122,400
Jungfrufärd: Juli 2011
Längd: 319 meter
Antal däck: 16

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
19/2Se allaFlorida med kryss i Karibien> 625 990:-BokaMer information