Skip to main content

Helsingfors - Nyårskryss

Status:
Ring för att boka

Vi reser till Helsingfors och firar nyår på fina MS Symphoni. Ombord på nyårsafton ingår en diger buffé inkl öl, vin och läsk. Självklart blir det massvis av nöjen från fartygets scenener och i barerna. Häng med och slå klackarna i taket! På åretssista dag njuter vi av den vackra vita staden vid havet som visar upp fin arkitektur och underbar design. En metropol som är lätt att utforska till fots. Helsingfors erbjuder på sitt eget charmiga sätt en härlig mix av storstadsmiljö och vacker natur. Här upplever du spännande sevärdheter, trevliga shoppingstråk och fantastiska smakupplevelser.

Dag 1 Hemorten – Stockholm
Vi reser från våra hemorter på morgonen och stannar för kaffepaus och lunch innan vi tidigt på eftermiddagen kommer vi till vår vackra huvudstad. Vi checkar in och går ombord på vår kryssningsbåt som heter MS Symphony. Ombord kan vi njuta av det trevliga promenadstråket mitt i båten där restauranger, shoppning och barer har samlats. Ombord finns nöjen på dansgolven och på fartygens scener. Boka till buffé ikväll om du vill njuta lite extra!

Dag 2 Nyårsafton - Helsingfors
Hela dagen till egna upptäckter i Helsingfors. Besök centrum och njut av dagen. Promenad in till centrum tar ca 15 minuter. Shoppa finsk design eller botanisera bland Salutorgets hantverk och souvenirer. På kvällen lägger MS Symphoni ut igen för ett rejält nyårsfirande ombord.

Dag 3 Nyårsdagen Stockholm – Hemorten
På morgonen efter den fina infarten till Stockholm går vi av båten och vår buss väntar på kajen, vi påbörjar hemresan. Vi stannar för hungriga magar på Brändåsen. Våra hemorter når vi under tidig kväll.

Sök resa

Allt detta ingår

  • Bussresa
  • Färjeresa Stockholm - Helsingfors tur och retur
  • 2 övernattningar med del i dubbelhytt (enkelhyttstillägg 390,-)
  • 2 frukostbufféer
  • Buffé på nyårsafton (ordinarie buffé) inkl dryck.

Mot tillägg (560:-) kan man boka den lyxiga nyårsmiddagen inkl vin och champagnepaket på Restaurang Tavolata.