Skip to main content

Hemlig resa med Lilla Bandet

Följ med på en Hemlig resa med Lilla Bandet. När man släpper lös dem på en resa kan vad som helst hända.

Det blir förmiddagsfika, en god lunch och eftermiddagsfika. Däremellan blir det spännande överraskningar. Vad detta kan vara finns det bara ett sätt att ta reda på. Anmäl er till resan!

Våra resenärers betyg för resan
4,3 av 5
: 4 av 5 stjärnor
Baserat på 12 kundenkäter

Mer information

Nedan kan du läsa de vanligaste frågorna vi får och svaren på dessa. Om du inte kan hitta svaret på din fråga, kontakta oss genom att skicka ett mail till info@resemakarn.nu eller ring till oss på 0521-69535.

  • Kan man boka plats i bussen?

    Man kan reservera plats i bussen. Reservationen gäller för hela resan från Göteborg. Om resan går norrut, gäller den från sista påstigningsplatsen. Priset för platsbokning framgår av bokningsmotorn. Vid fullbelagd buss tilldelar vi dig en sittplats vid avresan för att större sällskap skall få sitta tillsammans på resor 4 dagar eller längre. Det är viktigt att vi vid bokningstillfället blir informerade om att Ni reser tillsammans med andra. Vi har ofta väldigt små möjligheter att ändra din plats vid påstigning.

    Platsbokning är inte möjligt till Barnbussar, Kroatien och Spanien. Du kan däremot önska en plats till de resmålen.

  • Måste jag ha pass med mig?

    För alla resor utanför Norden men inom Europa måste du ha pass eller Nationellt id kort (utställt av polisen) med dig. För resor inom Norden behövs bara en legitimitation.

    Om du inte har pass med dig kan du avisas från resan och får själv bekosta hemtransport. Passet skall vara giltligt och oskadat.