Skip to main content

Jul på Ronneby Brunn

Pris från:
5 690:-
Dagar:4
  • Bussresa,
  • Hotell,
  • Helpension,
  • Alla utflykter.
Boka resa

Hoppa över alla julbestyren i år, kom med och fira en traditionell jul på Ronneby Brunn. Under julhelgen har vi ett trevligt program, god mat och avkoppling i härlig miljö. Ronneby Brunn var redan på 1700-talet en berömd kurort, hit åkte man för att dricka hälsobringande mineralvatten och för att ta stärkande promenader i den blekingska naturen. Idag kan man fortfarande ta promenader, men också bada bastu och bubbelpool eller varför inte simma i bassängen.

Sök resa

Dagsprogram

Dag 1 ”Dan före dan”
Vi lämnar västkusten på förmiddagen och når Ronneby Brunn sen eftermiddag. Kaffebordet står dukat när vi kommer med pepparkakor och glögg. Efter en stunds avkoppling samlas vi till gemensam 3-rätters middag. På kvällen blir det uppesittarkväll med godisbuffé, glögg och kaffe. Det bjuds även på sång- och musikunderhållning av julvärdarna.

Dag 2 Julafton
Efter frukosten bekantar vi oss med hotellet och dess omgivning innan vi njuter av en god lunchbuffé. På eftermiddagen väntar tomteunderhållning med julklappsutdelning och julsång. Kaffebord med frukt och godis står framdukat. På kvällen får vi njuta av Brunnens stora julbord med julens alla läckerheter. Sedan blir det musik i kaffestugan och aftonen tillbringas i härlig julstämning.

Dag 3 Juldagen
Vi startar med kaffe och pepparkaka, innan vi beger oss till kyrkan för julotta. Därefter återvänder vi till hotellet för frukost. Under förmiddagen gör vi en utflykt i trakterna kring Ronneby och återvänder sedan till hotellet för lunch. Vi får sedan lite egen tid för avkoppling eller kanske blir det en promenad i den vackra omgivningen. På eftermiddagen blir det meloditävling i Brunnsrestaurangen. Kaffebordet står framdukat med frukt och godis. Vi avslutar dagen med julmiddag, dans och allsång i restaurangen.

Dag 4 Annandag jul
Frukost och därefter hemresa. Vi tänker tillbaka på en stämningsfull julhelg, i en genuin och trevlig brunnsmiljö. Något att minnas för lång tid framöver

De som önskar kan gå in på spa.

Öppettider på spa under julhelgen:
23/12 kl 08.30-19.30
24/12 kl 10.00-15.00
25/12 kl 10.00-15.00
26/12 kl 10.00-15.00

Ta med badkläder och extra handduk. Det går även att hyra badlakan, badrock och tofflor direkt på spa om så önskas.

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
23/12Se allaJul på Ronneby Brunn
Webbpris - rabatt dras av i bokningen per person: 50:-
> 65 690:-BokaMer information

Hotell

Ronneby Brunn

Ronneby Brunn

Ända sedan 1705 har människor kommit till Ronneby Brunn för att koppla av, umgås och förbättra hälsan. Under kurortens glansdagar kom gästerna förstås för att dricka litervis med hälsovatten men livet...