Skip to main content

Jul på Ronneby Brunn

Hoppa över alla julbestyren i år, kom med och fira en traditionell jul på Ronneby Brunn. Under julhelgen har vi ett trevligt program, god mat och avkoppling i härlig miljö. Ronneby Brunn var redan på 1700-talet en berömd kurort, hit åkte man för att dricka hälsobringande mineralvatten och för att ta stärkande promenader i den blekingska naturen. Idag kan man fortfarande ta promenader, men också bada bastu och bubbelpool eller varför inte simma i bassängen.

Inkluderat i resan
 • Bussresa,
 • Hotell,
 • Helpension,
 • Alla utflykter.
Våra resenärers betyg för resan
4,8 av 5
: 4 av 5 stjärnor
Baserat på 10 kundenkäter
 • Toppen
  Resenär
 • En super trevlig resa till Ronneby Brunn över julhelgen. Stort tack till vår chaufför Johan som rattade den stora bussen tryggt och säkert och till vår trevliga skönsjungande guide Ulrika. Gott Nytt År önskar Anna Britta och Carina från Kungsbacka.
  Resenär
 • Mycket trevlig chaufför och guid, finns inget att klaga på. Bra service på hotellet. Åker gärna med er igen. God fortsättning.
  Resenär
 • Mycket trevlig resa de var jättebra både chauffören och guiden kommer resa med dem igen.
  Resenär
 • Vi är väldigt nöjda med resan till Ronneby brunn över juldagarna .Bra hotell fina rum och toppen mat.Dessutom fantastisk underhållning av julvärden Olle Bjöngreen.Som grädde på moset en trygg och säker chafför med jättebra guide.
  Resenär
 • Proffsiga och trevliga reseledare. Bra upplägg på hotellet med underhållning, bra sängar, trevlig personal, god och mycke mat.
  Resenär

Dagsprogram

 • Dag 1: Dan före dan

  Vi lämnar västkusten på förmiddagen och når Ronneby Brunn sen eftermiddag. Kaffebordet står dukat när vi kommer med pepparkakor och glögg. Efter en stunds avkoppling samlas vi till gemensam 3-rätters middag. På kvällen blir det uppesittarkväll med godisbuffé, glögg och kaffe. Det bjuds även på sång- och musikunderhållning av julvärdarna.

 • Dag 2: Julafton

  Efter frukosten bekantar vi oss med hotellet och dess omgivning innan vi njuter av en god lunchbuffé. På eftermiddagen väntar tomteunderhållning med julklappsutdelning och julsång. Kaffebord med frukt och godis står framdukat. På kvällen får vi njuta av Brunnens stora julbord med julens alla läckerheter. Sedan blir det musik i kaffestugan och aftonen tillbringas i härlig julstämning.

 • Dag 3: Juldagen

  Vi startar med kaffe och pepparkaka, innan vi beger oss till kyrkan för julotta. Därefter återvänder vi till hotellet för frukost. Under förmiddagen gör vi en utflykt i trakterna kring Ronneby och återvänder sedan till hotellet för lunch. Vi får sedan lite egen tid för avkoppling eller kanske blir det en promenad i den vackra omgivningen. På eftermiddagen blir det meloditävling i Brunnsrestaurangen. Kaffebordet står framdukat med frukt och godis. Vi avslutar dagen med julmiddag, dans och allsång i restaurangen.

 • Dag 4: Annandag jul

  Frukost och därefter hemresa. Vi tänker tillbaka på en stämningsfull julhelg, i en genuin och trevlig brunnsmiljö. Något att minnas för lång tid framöver.

 • Ronneby Brunn SPA

  De som önskar kan gå in på spa.
  Öppettider på spa under julhelgen:
  23/12 kl 08.30-19.30
  24/12 kl 10.00-15.00
  25/12 kl 10.00-15.00
  26/12 kl 10.00-15.00
  Ta med badkläder och extra handduk. Det går även att hyra badlakan, badrock och tofflor direkt på spa om så önskas.

Avreseorter och tider

Plats På- och avstigning Avresa Hemkomst Anslutningstillägg
Vänersborg Parallellgatan 14 07:30 17:15 0:-
Trollhättan Resecentrum HPL 14-15 07:45 17:00 0:-
Uddevalla Museet Kampenhof 08:15 16:30 0:-
Ljungskile Busstationen 08:35 16:20 0:-
Stenungsund Hpl Munkeröd 08:50 16:10 0:-
Kode Motorvägshållplatsen Södergående 08:55 15:55 0:-
Kungälv St 1 Eriksdal 09:00 15:45 0:-
Göteborg Stena Danmarksterminalen 09:20 15:25 0:-
Kungsbacka CirkleK - Kungsbacka syd 10:40 15:05 0:-
Varberg Motell Björkäng 11:05 14:40 0:-
Falkenberg På västra sidan av Stationen, Vändplatsen 11:20 14:25 0:-
Halmstad Arenan huvudingången 11:45 14:00 0:-

Vi reseverar oss rätten att ändra tiderna. De avgångstider som upplyses på er bokningsbekräftelse gäller.

Avgångar & priser

AvresaDestinationLediga platserFrån pris
23/12-2022 fredagJul på Ronneby Brunn
Webbpris - rabatt dras av i bokningen per person: 50:-
Reseledare: Reseledare ej klart!
> 65 890:-Boka

Mer information

Nedan kan du läsa de vanligaste frågorna vi får och svaren på dessa. Om du inte kan hitta svaret på din fråga, kontakta oss genom att skicka ett mail till info@resemakarn.nu eller ring till oss på 0521-69535.

 • Kan man boka plats i bussen?

  Man kan reservera plats i bussen. Reservationen gäller för hela resan från Göteborg. Om resan går norrut, gäller den från sista påstigningsplatsen. Priset för platsbokning framgår av bokningsmotorn. Vid fullbelagd buss tilldelar vi dig en sittplats vid avresan för att större sällskap skall få sitta tillsammans på resor 4 dagar eller längre. Det är viktigt att vi vid bokningstillfället blir informerade om att Ni reser tillsammans med andra. Vi har ofta väldigt små möjligheter att ändra din plats vid påstigning.

  Platsbokning är inte möjligt till Kroatien och Spanien. Du kan däremot önska en plats till de resmålen.

 • Måste jag ha pass med mig?

  För alla resor utanför Norden måste du ha pass med dig. För resor inom Norden behövs bara en legitimitation.

  Om du inte har pass med dig kan du avisas från resan och får själv bekosta hemtransport. Passet skall vara giltligt och oskadat.