Skip to main content

Hamburg - Lübecks julmarknad 3 dagar

Pris från:
2 490:-
Dagar:3
Bussresa,färjeresor, 2 nätter på hotell inkl del i dubbelrum, 2 frukostbufféer, Besök på Julmarknaden i Lübeck och Hamburg, stadsrundtur i Hamburg och reseledarservice. Max bagagevikt 50 kg.
Boka resa

En häftig julmarknadskombo! Vi reser lite tidigare vilket gör att vi redan på resans första dag hinner besöka Lübecks julmarknad. Vi ser Niederegger, besöker några marknadsbodar och strosar runt i Hansans Drottning innan vi åker vidare till gemytliga Ahrensburg där vi bor på trevliga Hotel am Schloss. Nästa dag gör vi en utflykt till Hamburg där vi beser staden och julmarknaden som är en av Tysklands största. Följ med på vår tredagarsresa till julmarknadslandet Tyskland!

Sök resa

Dagsprogram

Dag 1 Hemorten - Lübecks julmarknad - Ahrensburg
Avresa från hemorten enl. din bokningsbekräftelse. Efter stopp på Björkäng fortsätter vi till Helsingborg där färjan kommer att ta oss till danska staden Helsingör. Härifrån har vi inte mer än 20 mil kvar till färjan från Rödby till Tyskland. På eftermiddagen kommer vi fram till Lübeck. Vi besöker den berömda julmarknaden i den gamla medeltida staden under några timmar. Därefter fortsätter vi till vårt hotell i Ahrensburg, där vi checkar in för två nätter. Ca 68 mil

Dag 2 Hamburgs julmarknad
Efter den stora frukostbuffén väntar julmarknaden i Hamburg på oss. Hamburgs julmarknad räknas som en av de största och breder ut sig över gator och torg i centrum. Den största finner vi vid Rådhuset. Vår buss kör in på morgonen till Hamburg, vi börjar med en rundtur för att bekanta oss med omgivningarna innan vi shoppar loss i denna härliga storstad. Sent på eftermiddagen återvänder bussen till vårt hotell.

Dag 3 Ahrensburg - Hemorten
Efter frukost åker vi norrut, vi stannar på en gränshandel innan vi lämnar Tyskland för denna gången. Via Puttgarden - Rödby och Helsingör - Helsingborg kommer vi snabbt tillbaka hem till Sverige igen. Vid 19:30 är vi åter i Göteborg där anslutningsbussar väntar för fortsatt färd hemåt.

 

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
27/11Se allaHamburg & Lübecks julmarknader 3 dagar
Webbpris - rabatt dras av i bokningen per person: 50:-
> 62 490:-BokaMer information
4/12Se allaHamburg & Lübecks julmarknader 3 dagar
Webbpris - rabatt dras av i bokningen per person: 50:-
> 62 490:-BokaMer information