Skip to main content

Malmö - Köpenhamn

Pris från:
1 990:-
Dagar:3
Bussresa, 2 nätter på hotell inkl frukost. Guidad tur i Köpenhamn.
Boka resa

Följ med oss till Malmö och Köpenhamn på en trevlig weekendresa. Vi bor två nätter centralt i Malmö. På lördagen gör vi en utflykt till Köpenhamn med bussen över Öresundsbron. Vi får en guidad tur av lokalguide och tid att se och uppleva Danmarks vackra huvudstad. Kanske passar du på att njuta av ett danskt wienerbröd på Ströget eller att besöka Tivoli.

Dag 1 Hemorten - Malmö
Bussen tar oss söderut under förmiddagen och vi når Malmö vid lunchtid. Efter att vi lagt in våra väskor på hotellet kan vi upptäcka staden på egen hand. Under eftermiddagen får vi tillträde till våra rum. Kvällen kanske tillbringas på någon av restaurangerna på Lilla Torg?

Dag 2 Malmö - Köpenhamn
På morgonen möter vår guide upp och vi gör en rundtur från Malmö till Köpenhamn. Vi får se Köpenhamns stora sevärdheter innan vi får fri tid längs Ströget i centrala Köpenhamn. På kvällen återvänder vår buss till Malmö.

Dag 3 Malmö - Hemorten
Efter frukost har vi ytterligare tid att utforska Parkernas stad Malmö. Under eftermiddagen återvänder vi mot våra hemorter.

Sök resa

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
25/9Se allaMalmö - Köpenhamn- Scandic S:T Jörgen> 61 990:-BokaMer information
25/9Se allaMalmö - Köpenhamn- Scandic S:T Jörgen med biljett till Funny Girl (25/9 kl 19:00)> 62 840:-BokaMer information

Hotell

Scandic S:t Jörgen

Scandic S:t Jörgen

Hotellet har ett utmärkt läge i centrala Malmö – nära till Malmös sevärdheter, shopping och nöjen. Scandic S:t Jörgen är ett modernt inrett hotell vid Gustav Adolfs torg, endast en kort promenad från...