Skip to main content

Reseträff Helsingfors

Status:
Ring för att boka

Följ med oss på en Reseträff där det blir god mat och dryck, shopping och en fantastisk stad att uppleva. Ombord är det musik och shower och på den häftiga gågatan hittar du trevlig shopping och musikunderhållning. När vi vaknar dag två ligger Finlands huvudstad, grundad av Gustav Vasa, och väntar på oss.

 

Sök resa

Dagsprogram reseträff i Helsingfors

Dag 1 Hemorten – Stockholm
Avresa på morgonen från respektive hemort. Vi gör stopp längs vägen för hungriga magar. Väl framme i Stockholm går vi ombord på Silja Serenade/Symphony ca kl. 15:00. Ombord är det välkomstträff och vi bjuds på en välkomstdrink och senare äter vi en buffémiddag inkl. dryck. Båten avreser kl. 16:45.

Dag 2 Helsingfors
Frukost på morgonen och kl. 10:30 (lokal tid) går vi iland. Ni som vill få en guidad rundtur på 2 timmar (med buss och till fots) med svensktalande guide kan förboka detta när ni bokar resan (195:-). Finlands huvudstad ligger där och väntar på oss. Båten avgår kl. 17.00 (lokal tid) och ombord blir det resepresentation. De som vill kan även förboka en buffé inkl. öl/vin/läsk på hemvägen (429:-).

Dag 3 Stockholm – Hemorten
På morgonen äter vi frukost medan vi glider genom Stockholms vackra skärgård. Kl. 09:45 går vi av båten. Vi åker sedan tillbaka mot hemorterna och stannar längs vägen för rast och möjlighet till att köpa lunch. Hemma redan tidig kväll.