Reseträff i Tallinn

Upplev Tallinn, strosa i gränderna och upptäck den historiska staden.

Följ med oss på en ny variant av Reseträff där det blir god mat och dryck, shopping och en fantastisk stad att uppleva.

Dag 1 Hemorten – Stockholm
Avresa på morgonen från respektive hemort. Vi stannar längs vägen för kaffe och lunchstopp. Väl framme i Stockholm går vi ombord på Victoria kl 15:30. Ombord får vi en välkomstträff och välkomstdrink i Starlight dansrestaurang och kl 17:00 äter vi en buffémiddag inkl. dryck. Båten avreser 17:30.

Dag 2 Tallinn

Frukost på morgonen och kl 10:00 (lokal tid) går vi iland. För de som bokat till en stadsrundtur (170:-) så börjar vi med den. Sedan har man fri tid att uppleva Tallinn. Innan vi lämnar Estland får vi möjlighet att shoppa på Sadama Market och packa in varorna i bussen. Båten avgår kl 18.00 (lokal tid) och ombord blir det sedan resepresentation.

Dag 3 Stockholm – Hemorten
På morgonen är det frukost och vi glider genom Stockholms vackra skärgård. Kl 10:15 går vi av båten. Vi åker sedan tillbaka till hemorterna och stannar längs vägen för rast och möjlighet till att köpa lunch. Hemma redan tidig kväll.

Pris:
795:-
Dagar:3
Bussresa, båtresa med Tallink Silja till Tallinn, 2 nätter med del i dubbelhytt, 2 st frukost, 1 st buffé inkl öl/vin/läsk, välkomstdrink, resepresentation och annat skoj!
Transportsätt:Buss
Boka resa

Avgångar & priser

Avresa Avreseort Destination Lediga platser Från pris
12/3 Se alla Reseträff till Tallinn > 6 795:- BokaMer information