Skip to main content

Rostock nyår

Pris från:
4 990:-
Dagar:4
  • Bussresa,
  • Färjeresor,
  • Tre hotellövernattningar,
  • Frukost,
  • Stort nyårsfirande inkl galabuffé och läsk/öl/vin,
  • Bubbel vid tolvslaget,
  • Reseledare,
  • Max 50 kg bagage.
Boka resa

Följ med oss och fira nyår i Rostock. Här blir det festlig stämmning och full rulle hela nyårsnatten! I priset ingår kul nyårsfirande med mat, dryck och dans på Rådhuskällaren. Vi börjar sedan det nya året med den spektakulära fyrverkerishowen på nyårsdagen i Warnemünde som årligen lockar mängder av åskådare.

Sök resa

Dagsprogram

Dagsprogram
Dag 1 Hemorten - Tyskland
Avresa från hemorten till Helsingborg där färjan kommer att ta oss till danska staden Helsingör. Härifrån har vi inte mer än 20 mil kvar till färjan till Tyskland som avgår från Gedser kl 15:00. Överfarten tar knappt två timmar. Ombord finns möjlighet till shopping och lunch. Väl framme i Tyskland checkar vi in på vårt hotell InterCity. Ca 50 mil.
Dag 2 Shoppingdag - Nyårsafton
Efter den stora frukostbuffén åker vi ut till Hansacenter. Här finns mycket shopping till bra priser. Ca kl. 12:00 lämnar vi köpcentrat för denna gång och åker åter till vårt hotell. Lunch avnjuter man på egen hand förslagsvis inne på gågatan där det också finns många butiker. Kvällen kommer vi spendera på Rådhuskällaren. Här bjuds vi på ett rejält firande som börjar med bubbel vid ankomsten och en rejäl galabuffé inkl fri sötdricka öl och vin. Efteråt gungar vi loss till tonerna från kvällens DJ. Vid nyår är det dags att skåla i ännu mera bubbel. Musiken fortsätter in på småtimmarna då det också serveras en midnattsbuffé. När det är dags att gå hem har vi bara 15 minuters promenad eller så kan man ta spårvagnen som går direkt från dörr till dörr och ingår i resans pris.

Dag 3 Nyårsdagen
Efter en sen frukost har vi lite fritid för strövtåg i staden. Vi tar oss under eftermiddagen gemensamt ut till Warnemünde. Här kommer vi få en härlig eftermiddag i det pittoreska samhället. Vid 18:00 börjar ett firande av det nya året med fyrverkerier till klassik musik. Hemresa gemensamt för de som önskar.

Dag 4 Hemresa
Efter sen frukost lämnar vi från Rostock ca kl 10:15. Vi åker direkt till färjan som kommer att ta oss över till Danmark. Via Helsingör och Helsingborg kommer vi snabbt tillbaka hem till Sverige igen. Åter i Göteborg ca 19:30. Ca 68 mil.

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
30/12Se allaRostock nyår 4 dagar- InterCity Hotel
Webbpris - Rabatt dras av i bokningen per person: 50:-
> 64 990:-BokaMer information