Skip to main content

Rostock 4 dagar

Pris från:
3 290:-
Dagar:4
  • Bussresa,
  • Färjeresor,
  • Tre hotellövernattningar inkl frukost,
  • Fria resor med lokaltrafiken i Rostock,
  • Max bagagevikt 100 kg.
Boka resa

Våra 4-dagars bussresor till Rostock har vi har lagt under perioder då det händer något speciellt i staden - påskmarknad, Warnemünde Woche eller nyårsfirande.

Sök resa

Dagsprogram Rostock 4 dagar

Dag 1 Hemorten – Rostock
Avresa från hemorten till Motell Björkäng där vi gör ett fikastopp. Sedan reser vi vidare till Helsingborg där färjan tar oss till Helsingör. Härifrån har vi inte mer än 20 mil kvar till färjan till Tyskland. Vi kommer till Rostock ca 16.45 och efter ett shoppingstopp på Calles fortsätter vi till vårt hotell, där vi checkar in för tre nätter. Ca 48 mil.

Dag 2 & 3 Rostock
Vi börjar med att besöka Karl´s - en blandning av allt. Sedan blir det shopping på HanseCenter innan vi återvänder till vårt hotell för att njuta av staden och det som pågår här.

10/4 - Speciellt program för påskresan: Dag 1. Ej shopping på Calles, vi åker direkt till hotellet för incheckning. Dag 2. Vi börjar dagen med shopping på Calles och sedan vidare till Hansecenter. Dag 3. Besök på Karl´s- en blandning av allt.

Påskmarknad i centrum. En gammal tradition i Rostock med påskmarknad på gågatan i Rostock. Här finns marknadstånd som säljer lokalt hantverk, mat, påskgodis och blommor, trevliga ölpubar, korvkiosker, karuseller och ett trevligt folkliv. Marknaden har öppet lördag och söndag.

11/7 - Warnemünde Woche. Åk till seglartävlingarna i Warnemünde med pendeltåget. Du blir inte besviken på folkfesten på gatorna bland all musik, öl och matförsäljning. Strosa längs stranden och njut av sommarstaden.

30/12 - Nyårsresa Vi har speciellt program på restaurang från kl 19:00 på nyårsafton. Det ingår buffé och fri öl/vin/ alkoholfritt under kvällen, dans med dj, allt för ett rejält firande och självklart ser vi de jättelika fyrverkerierna i Warnemünde på nyårsdagen. Nyårsfirandet ingår i priset.

Dag 4 Rostock - Hemorten
Efter frukost lämnar vi Tyskland för denna gången. Vi åker samma väg som på nerresan. Ca 48 mil

Vad händer i staden?

19/4 Påskmarknad
En gammal tradition i Rostock med påskmarknad på gågatan i Rostock. Här finns marknadstånd som säljer lokalt hantverk, mat, påskgodis och blommor, trevliga ölpubar, korvkiosker, karuseller och ett trevligt folkliv. Marknaden har öppet på lördag 10-20 och söndag 11:30-19.

11/7 Warnemünde Woche
Åk till seglartävlingarna i Warnemünde med pendeltåget. Du blir inte besviken på folkfesten på gatorna bland all musik, öl och matförsäljning. Strosa längs stranden och njut av sommarstaden.

30/12 Nyårsresa
Vi har speciellt program på restaurang från kl 19:00 på nyårsafton. Det ingår buffé och fri öl/vin/ alkoholfritt under kvällen, dans med dj, allt för ett rejält firande och självklart ser vi de jättelika fyrverkerierna i Warnemünde på nyårsdagen. Nyårsfirandet ingår i resans pris.

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
30/12Se allaRostock nyår 4 dagar- InterCity Hotel
Reseledare: Heikki
> 64 490:-BokaMer information
AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
10/4Se allaRostock påskmarknad 4 dagar InterCityhotel> 63 290:-BokaMer information
AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
9/7Se allaRostock Warnemünde festvecka 4 dagar InterCityhotel> 63 290:-BokaMer information

Hotell

InterCity Rostock

InterCity Rostock

Bra hotell beläget vid centralstationen i Rostock med ca 15 minuters promenad in till centrum. InterCityHotel Rostock är nyrenoverat vintern 2016 och har restaurang, bar/lounge och tillgång till grati...