Rostock 4 dagar

Våra 4-dagars bussresor till Rostock har vi har lagt under perioder då det händer något speciellt i staden - påskmarknad, Warnemünde Woche eller nyårsfirande.

Pris:
2 890:-
Dagar:4
Bussresa, färjeresor, tre hotellövernattningar inkl frukost,fria resor med lokaltrafiken i Rostock. Max bagagevikt 100 kg
Transportsätt:BUSS
Boka resa

Dagsprogram Rostock 4 dagar

Dag 1 Hemorten – Rostock
Avresa på morgonen från respektive hemort till Göteborg och vidare färd mot fikastopp på Björkängs vägkrog. Med färjor mellan Helsingborg - Helsingör och Gedser - Rostock når vi snart Tyskland. Vi stannar på någon av gränshandlarna innan vi kommer fram till InterCityHotel där vi checkar in för tre nätter. Ca 50 mil

Dag 2 Rostock
Efter frukost tar vi vår buss till Calles där vi kan handla alkohol (max 50 kg) till bra priser. Därefter fortsätter vi in till Hansecenter där vi kan handla mera innan vi återvänder till vårt hotell. Eftermiddagen fri för egna upptäckter.

Dag 3 Rostock
Efter frukost åker vi till Karl´s – en blandning av allt! Här finns lokalproducerat, prydnadsföremål, lekland och serveringar. Ett annorlunda och lite roligt ställe. Passa på att köpa deras jordgubbssylt! Efteråt kan man ta en tur till Warnemünde eller bara njuta av Rostock. Spårvagnskort ingår i resan så passa på att se dig omkring. Ikväll skall vi fira in nyår! Firandet är på Brauhaus Trotzenburg start kl 19:00. Här bjuds vi på ett rejält firande med varm & kall buffé inkl fri sötdricka, öl och vin. Efteråt gungar vi loss till tonerna från kvällen DJ. Vid nyår är det dags att skåla i bubbel. Musiken fortsätter in på småtimmarna. Firandet ingår i resans pris!

Dag 4 Rostock – Hemorten
Efter sen frukost åker vi till vår färja som avgår klockan 13:00. Vi reser samma vägar hem som ner och beräknas vara i Göteborg 21:30 där anslutningsbussar väntar.

Avgångar & priser

Avresa Avreseort Destination Lediga platser Från pris
29/12 Se alla Rostock Nyår
Reseledare: Anders
> 6 3 990:- BokaMer information
Avresa Avreseort Destination Lediga platser Från pris
30/3 Se alla Rostock påskmarknad 4 dagar > 6 2 890:- BokaMer information
Avresa Avreseort Destination Lediga platser Från pris
12/7 Se alla Rostock Warnemünde festvecka 4 dagar > 6 2 890:- BokaMer information